Land Rover LRX vine in 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.03.2008
Land Rover a anuntat ca o versiune de serie a conceptului LRX va debuta in 2010 si se va numi Freelander Sport.

Esential

2010 este anul in care va debuta versiunea de serie a conceptului Land Rover LRX.

Land Rover a dovedit la Detroit si Geneva ca poate reveni oricand in atentia publicului cu un design revolutionar, capabil sa relanseze vanzarile si sa atace noi segmente de piata. Ambele versiuni ale conceptului LRX, dezvaluite la cele mai importante saloane ale inceputului de an, au impresionat publicul si au promis un suflu nou din partea Land Rover.

Se pare ca britanicii nu stau pe ganduri si vor sa profite la maxim de popularitatea creata in cadrul celor doua evenimente, prin lansarea unei versiuni de serie a conceptului LRX in maxim doi ani. Noul model Land Rover ar urma sa fie botezat Freelander Sport si sa rivalizeze cu viitoarele BMW X1, Audi Q5 si probabil Porsche Roxster.

Odata cu lansarea versiunii de serie a conceptului LRX, Land Rover va incerca si introducerea unor motorizari ecologice care sa reduca emisiile de CO2. Noua gama de propulsoare ar putea sa includa un diesel de 2.2 litri, un tren de rulare hibrid si o unitate pe benzina de 3.2 litri echipata cu sistem start-stop.

Versiunea de serie a conceptului LRX va fi mai mult o masina de sosea si nu un off-roader asa cum ne-a obisnuit Land Rover. Cu toate acestea, este foarte posibil ca britanicii sa ofere si o versiune de teren cu tractiune integrala. Noul model Land Rover va debuta oficial undeva spre sfarsitul lui 2010.

via | AutoBlog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru