Lexus a epuizat toate cele 500 de exemplare ale supercarului LF-A

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.06.2010
Interesul manifestat de public pentru noul Lexus LF-a a făcut ca supercarul să se vândă rapid, toate cele 500 de exemplare fiind deja epuizate.

Esential

553 de cai putere dezvoltă supercarul Lexus LF-A

Popularitatea de care s-a bucurat supercarul Lexus LF-A, a făcut ca cele 500 de exemplare promise de constructorul japonez să se vândă „ca pâinea caldă”.

Surse neoficiale au confirmat faptul ca toate exemplarele scoase spre vânzare au fost epuizate, cele mai multe LF-A-uri urmând să fie văzute pe autostrăzile Germaniei, ţara cu cel mai mare apetit pentru astfel de modele. Sistemul de leasing propus de constructorul japonez nu a fost nici pe departe descurajant, proprietarii fiind motivaţi suficient de caracteristicile sportivei.

Producţia supercarului japonez va demara abia în luna decembrie a acestui an, ceea ce înseamnă ca fericiţii proprietari ai noului LF-A vor fi nevoiţi să aştepte mult timp pentru a intra în posesia creaţiei supreme Lexus.

Lansat în luna octombrie a anului trecut, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, Lexus LF-A impresionează prin cei 553 de cai putere, storşi dintr-un motor V10 de 4.8 litri, care se manifestă zgomotos la turaţii înalte.

via | carssingapore

Comentarii (7)

  • hai ca-i tare faza...inca in germania! ...ce-mi place la nemti ,stiu ce vor...numai noi romanii facem mutre... cand vine vorba de dacii sau alte modele...asta asa ca o paranteza.daca un neamt a dat atata banet pe masina inseamna ca e ceva ...cu banii astia multi ziceau ca iti iei aproape orice italianca(ferrari lambo etc)...si totusi de ce au mizat pe lexus...eu zic ...pt. exclusivitate...in ro.vezi aprope de tote,...dar ma indoiesc ca vom vedea un lf-a
    11 7
  • ai dreptate
    dar vezi tu majoritatea oamenilor cu bani din romania in topul preferintelor lor se afla ferrari etc.si nu lexus.probabil nu au auzit de aceasta hipermasina si nu vor auzi in curand
    9 10
  • @ian
    Ai si nu ai dreptate, in sensul ca mai mult ca sigur cei care si au comandat LFA in germania au si cate un ferrari sau lambo sau altceva, sau sigur au avut pana acum si vor sa vada ce face si asta. Si cu ferrari sau lambo ai exclusivitate, ia ti un dino, un ferrari 250 chiar un 355 care SH costa mai putin ca un 335i...dar romanul nu are cultura auto.
    Masinile astea sunt in general cumparate de colectionari.
    11 3
  • E un pic de masina!Iar in Germania ai pe unde merge!!!!!!
    4 3
  • haplishoru
    e un pic de masina ?!
    :)) e urmasa Toyotei Supra - care a fost una dintre cele mai reusite si mai performante masini
    4 4
  • 12345678
    e urmasul lui Stefan Cel Mare

    ce treaba are sula cu prefectura?

    Toyota o sa scoata model nou peste 2 ani.....era programat sa apara anul acesta sau viitor insa chiar exista si un comunicat de presa in care oficialii Toyota declara ca vor amana inca putin lansarea noului model datorita cererii mic din acest segment.
    4 1
  • CULTURA
    ....putina cultura auto....mai mult snobism si fite......daca intrebi un posesor de ferrari sau lambo sau alta masina supercunoscuta de ce a luat-o..........iti vor spune toti ca e tare si la moda........toyota asta e altceva ....la fel cum a fost Supra..........ORICUM TOYOTA SUPRA A AVUT REZONANTA MAI MULT PRINTRE pasionatii de curse si tuning de strada....adica pentru adevaratii pasionati de masini nu doar pentru cei preocupati de imaginea lor de bogatani
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru