Lexus extinde gama de modele "F"

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 07.04.2008
Lexus anunta noi modele pentru urmatorii ani, strategie menita sa ridice vanzarile anuale la 1 milion de unitati.

Lexus mizeaza pe vanzari de peste 1 milion de unitati in urmatorii doi-trei ani. Pentru acest lucru, divizia de lux de la Toyota, planuieste sa-si imbunatateasca gama de modele.

Intr-o prima etapa, Lexus va inlocui actuala generatie a crossover-ului RX, la inceputul anului viitor, dupa care va introduce o noua gama a pachetului de performanta “F”, gama care va cuprinde si o versiune de serie a conceptului LF-A.

Linia de modele “F” va fi extinsa prin introducerea unei versiuni de performanta a sedanului GS si chiar a unei versiuni F pentru limuzina LS, care sa atace segmentul de piata detinut de BMW “M” si Mercedes “AMG”.

Oficiali ai marcii nipone au mai confirmat ca Lexus va pregati pentru urmatorii ani un nou model pozitionat sub actualul IS, care ar urma sa concureze cu  BMW Seria 1 si Audi A3. Versiunea de serie a supercarului LF-A nu va fi lansata pe piata inainte de 2011, dar pana atunci Lexus promite pentru anul viitor noul RX si noul IS coupe-cabrio.

Via | MotorAuthority 

Comentarii (2)

  • la buci
    xxx
    Lexus = Toyota
    0 0
  • AndreiRN
    Lexus
    Este amuzant cand citesc "Lexus, divizia de lux de la Toyota," dar nimeni nu vrea sa vb de "Audi, divizia de lux de la VW". Nu este un accident ca Toyota este pe locul I in lume ca calitate si satisfactia clientului. Am vazut indeaproape Lexus Type F si era o coada imensa de dornici sa-l testeze. Scotea un sunet bestial. Pe langa performanta fiabilitatea Lexus este ce va da in cap la BMW si MBZ care au uitat sa faca masini fiabile. (Posed 3 MBZ S-class).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru