Lexus ofera in premiera garantie de 5 ani pe segmentul premium

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.02.2010
Lexus a anuntat oficial ca extinde garantia modelelor sale la cinci ani incepand cu luna ianuarie, o premiera pe segmentul premium.

Desi Toyota nu trece printr-o perioada tocmai buna in ultima vreme, Lexus paseste cu dreptul in noul an. Divizia premium a anuntat oficial ca mareste perioada de garantie a modelelor sale de la 3 la 5 ani, dand nastere astfel la o premiera pe segmentul premium.

Garantia extinsa de 5 ani sau 160.000 de kilometri este valabila pe intreg cuprinsul Europei si poate fi transmisa noului proprietar in cazul unei eventuale revanzari.

Oferta Lexus include garantia standard de 3 ani sau 100.000 de km la care se adauga garantia extinsa Lexus Extracare de 2 ani, in limita totala a 160.000 de km. Bineinteles, noul tip de garantie este valabil doar in cadrul atelierelor de reparatii Lexus si este oferita tuturor exemplarelor cumparate dupa data de 01.01.2010.

George Kyriazis, directorul general Toyota Romania, a declarat: "Lexus Extracare dovedeste increderea pe care o avem in modelele noastre, recunoscute de catre studiile de specialitate, dar si de milioane de clienti din intreaga lume, drept cele mai fiabile masini la nivel international.

Clientii masinilor din segmentul premium isi doresc in permanenta cele mai noi si avansate tehnologii, astfel ca au tendinta de a schimba mai des masina detinuta. Garantia extinsa ofera o oportunitate mai mare de satisfacere a acestei dorinte, asigurand o crestere de valoare la revanzarea vehiculelor, aspect foarte important pentru orice proprietar", a incheiat Kyriazis.

Oferta Lexus este valabila si pentru masinile achizitionate de catre companii, avantajand astfel societatile care obisnuiesc sa isi innoiasca flota auto la fiecare 2-4 ani, prin revanzarea autovehiculelor catre persoane fizice sau alte persoane juridice.

via | Lexus

Comentarii (8)

  • Up to date
    Domnilor redactori,am apreciat intodeauna ca stirile date au fost cat de cat la zi,insa e cel putin lipsit de profesionalism ca o chestie ce dateaza inca din 01.01.10 voi sa o anuntati acum...
    1 3
  • mircea
    @florin_ivan
    Comunicatul Toyota Romania este datat 11.02.2010. Nu cred ca are Automarket vreo vina din punctul asta de vedere.
    3 1
  • sa ne bucuram ca a aparut asa repede
    mircea are dreptate , degeaba la altii apare mai repede si noi suntem uitati , asa e vazuta romania ..
    1 0
  • dar..ce, lexus are si segment care nu-i premium?...
    3 0
  • NeoGalaxy
    Faceti ceva cu semnele alea de intrebare, cred ca sunt fonturi lipsa acolo.
    1 0
  • Florin Ivan
    @ian
    Ioane,Lexus e divizia de lux a Toyotei...
    Eu zic sa treci inapoi pa Gazeta Sporturilor ca nu zice nimic de Banel pe aici... :)
    1 3
  • @ivan
    Ivane...tu treci inapoi la vaci...asta e un site auto
    2 0
  • @krm
    Maestre,tu cu cine te certi fiindca cred ca ai gresit commentul?...
    Pe bune,tu ce ai inteles din toate cele de mai sus?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru