Livrarile lui Tata Nano incep in octombrie

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 11.06.2008
Tata Nano va ajunge in garajul clientilor din India in octombrie, primele comenzi fiind programate in septembrie.

Esential

2500 de dolari costa versiunea de baza a lui Tata Nano, fiind cel mai ieftin model auto produs vreodata in lume.

Indelung asteptatul Tata Nano va putea ajunge in garajele indienilor incepand cu luna octombrie a acestui an. Desi nu a fost anuntat nimic oficial, jurnalistii de la Automotive News au reusit sa le smulga dealerilor indieni cateva informatii legate de evenimentul de lansare.

Astfel, se pare ca listele de asteptare vor incepe sa fie facute in septembrie, urmand ca primele livrari sa aiba loc o luna mai tarziu. Unii dealeri din jurul orasului New Delhi i-au sfatuit pe clientii care s-au aratat interesati de noul Nano sa isi prezinte comenzile inca din prima saptamana a lunii septembrie, pentru a evita problemele legate de eventualele intarzieri ale onorarii acestora.

Conform programului gandit initial de Tata, modelul a intrat deja in preproductie (segment care se va derula in perioada iunie-iulie), urmand ca productia efectiva de volum sa inceapa in august.

via | Just Auto 

Taguri: Nano, Tata

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru