Londra: Noul Opel Insignia coboara in multime

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.07.2008
Noul Opel insignia a avut parte de o prezentare mai putin obisnuita astazi, in cadrul Salonului Auto de la Londra.

Salonul Auto de la Londra a marcat, asa cum va anuntam cu ceva timp in urma, si debutul celui mai nou model din gama Opel. Este vorba despre noul Insignia, inlocuitorul actualului Vectra, care si-a facut aparitia in fata publicului intr-un mod spectaculos.

Masina a fost coborata in mijlocul publicului de la o distanta de 45 de metri intr-o locatie emblematica pentru Londra: Potters Fields Park, exact langa Tower Bridge.

Alain Visser, directorul departamentului de marketing GM Europa, a declarat cu ocazia lansarii: "Pentru ca noul Opel Insignia este o masina extraordinara ne-am gandit la un debut extraordinar. de aceea ne-am gandit la o locatie emblematica si foarte frecventata a Londrei".

Taguri: GM, Insignia, Opel, Vectra

Comentarii (6)

  • valy GM
    INSIGNIA
    Super tare masinutza, o sa manace periculos din cota de piata a lui passat, mondeo si laguna! Sunt sigura ca va fi un HIT pe piata! BV GM!
    0 0
  • george
    UNDE AM MAI VAZUT CEVA ASEMANATOR?...
    ...cred ca era pe undeva pe-aici: http://www.automarket.ro/blog/?p=1157#comments

    Bravo Opel pentru originalitate!
    0 0
  • URAGANU
    RETARZI
    Cand OPEL a scos Vectra B in 1996 au venit cu o reclama care a miscat lumea, era o tipa la volanul unei masini Albastre aprins care dadea de o multime, intra intr-o gaura in asfalt plina cu apa si iesea de partea cealalta a multimii, era o reclama absolut superba.
    -
    CE FACE OPEL AZI ? Arunca masini din cer. La cat si-au batut joc de Vectra cu al lor C acum vin cu porcaria asta de nici Passat nu e, nici Audi dar in NICI UN CAZ urmas al lui Vectra.
    -
    Niste idioti care de cand au incetat colaborarea cu Bertone au vazut Declinul. Design idiot, optiuni praf, bine ca-i salveaza motorizarile facute de frupul FIAT.
    -
    Si evident reclama nu este la Marca OPEL Europeana, ci la cea engleza Vauxhall care evident pentru Anglia vine echipata mereu Extra, fata de ce ni se ofera noua.
    0 0
  • uragane...
    Este in sfirsit o masina frumoasa la clasa ei! pe linga celelalte uritenii si exagerari ca Passat, Mondeo, Laguna etc... Opel vine cu o masina frumoasa. Vorba celor de la TopGear, e singurul fabricant care nu are o masina urita in gama...
    0 0
  • bond
    vai :x m-as fi dus numai pt bond (trupa de fete)
    0 0
  • pt uraganu and all the rest
    retarzi?
    Ce ma distreaza e cum romanul nostru le stie pe toate :)
    Daca ati cunoaste lumea auto, cred ca v-ati calma.

    N-o sa ma apuc sa explic ca nu are rost :)
    Ce pot sa spun e ca masinile au optiuni in functie de ce-si doreste clientul, fie ca e Vauxhall, fie ca e Opel, fie ca e Saturn sau Holden. Vrei optiuni? Platesti. That's all.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru