Look mai sportiv pentru noul Volkswagen Golf

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.07.2009
Casa de tuning RDX Racedesign a creat un kit de caroserie pentru modelul Golf VI, gata sa ofere un nou stil compactei germane.

Isteria kiturilor create pentru noua generatie Golf 6 continua si astazi. Pentru cei care isi doreau un aspect mai sportiv pentru compacta lor germana, casa de tuning RDX Racedesign a pregatit un kit de caroserie special. Pachetul oferit imbunatateste aerodinamica masinii, accesoriile fiind confectionate din materiale usoare si certificate TUV.

Pachetul de accesorii are in componenta sa praguri laterale, o extensie pentru spoilerele fata si spate, eleron pozitionat pe luneta si pleoape pentru blocurile optice fata. Intregul kit de caroserie va avea o garantie de doi ani si va fi disponibil la un pret de 579 de Euro.

via | zercustoms.com

Comentarii (5)

  • borcan
    naspa :|
    oricum ati da-o tot sters, tot banal ramane golful asta...
    11 6
  • Superba
    Frumos.
    Oricat ati zice tot cea mai vanduta si perfect echilibrata masina ramane
    6 10
  • spatele
    Poate incearca careva sai schimbe spatele ala sau macar sal faca inapoi ca la V.
    0 0
  • e bun asa
    frate... nu e nici sters nici banal. tu gandeste-te ca e Volkswagen... iar daca nu ai aflat pana azi numele asta inseamna masina poporului, nu masina de fitze, nici masina de curse, nici super limuzina...e o masina de zi cu zi, care arata, zic eu, destul de bine...
    0 4
  • Adevar
    @Dan
    prostule, vw nu mai inseamna demult masina poporului
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru