Lotus Evora Cabrio va avea doar doua locuri

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.05.2009
Pentru a instala sistemul de rabatare a acoperisului soft-top, inginerii Lotus au renuntat la bancheta spate. Astfel, viitorul Evora Cabrio va avea doar doua locuri.

La sfarsitul saptamanii trecute, Lotus anunta oficial ca viitorul Evora Cabrio, primul derivat al modelului cu patru locuri va debuta oficial pe piata in urmatorii trei ani. O alta noutate este faptul ca acesta nu va putea transporta decat doi pasageri, desi modelul actual ofera patru locuri.

Se pare ca aceasta decizie a fost influentata definitiv de faptul ca inginerii Lotus au vrut sa instaleze sistemul acoperisului rabatabil pe locul saunelor din spate. Filosofia brandului, care presupune o masa cat mai mica a modelelor, ne face sa credem ca Lancia va alege un acoperis soft-top.

Atunci cand va sosi pe piata, adica peste trei ani, Lotus Evora Cabrio va fi disponibil cu o cutie de viteze automata cu padele in spatele volanului. Sub capota se va afla cel mai probabil acelasi V6 de 3.5 litri si 276 de cai putere. Exista insa zvonuri si despre o versiune mai puternica, pe care constructorul britanic de nisa ar putea sa o dezvolte pe acelasi motor si care ar urma sa livreze 300 de cai multumita supraalimentarii.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru