Lotus si Naomi Campbell vor ajuta victimele din Haiti

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.02.2010
Lotus va da nastere unei editii limitate a modelului Evora, care va fi scoasa la licitatie de catre Naomi Campbell luna aceasta. Banii vor fi donati pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti.

Un alt mare constructor auto isi indreapta atentia asupra victimelor cutremurului din Haiti, incercand sa intinda o mana de ajutor celor afectati. De aceasta data este vorba despre britanicii de la Lotus, care au apelat la imaginea top-modelului Naomi Campbell, pentru a da nastere unei versiuni speciale ale modelului Evora.

Botezata "Naomi for Haiti", editia limitata va fi produsa in doar 8 exemplare, de al caror design s-a preocupat celebrul Donato Coco, proaspat instalat in fruntea biroului de creatie din interiorul Lotus. Modelul cu patru locuri vine cu o serie de culori ce personalizeaza caroseria si cu steagul haitian imprimat pe portiere.

Primul exemplar va fi scos la licitatie de insasi Naomi Campbell in 18 februarie cu ocazia evenimentului London Fashion Week. Suma care se va strange in urma licitarii celor opt exemplare speciale va fi anuntata de Naomi in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

via | motorauthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru