Lotus vine la Frankfurt cu o editie speciala a lui Elise

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 04.09.2009
Lotus a creat o editie speciala a lui Elise, care va debuta pe piata la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul Elise Club Racer este bazat pe Elise S si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6.1 secunde.

Englezii de la Lotus vor prezenta o editie speciala lui Elise la Salonul Auto de la Frankfurt. Noua versiune a celebrului model britanic va fi denumita Elise Club Racer si este bazata pe Elise S. Modelul va fi disponibil in patru nuante speciale de culoare, care amintesc de modele legendare cum ar fi Elite si Elan. Clientii acestui model vor beneficia si de un interior deosebit, cu anumite ornamente create special pentru acest model.

Lotus Elise Club Racer este echipat cu acelasi motor de 134 CP care echipeaza Elise S si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6.1 secunde. Modelul are un consum de carburant situat la pragul de 7.6 litri la 100 kilometri, in timp ce emisiile de CO2 ating 179 de grame per kilometru. Aceste performante sunt realizate gratie masei reduse a acestui model, care urmeaza indeaproape filozofia Lotus.

Interiorul noului Elise Club Racer va fi imbracat cu elemente de confort din microfibra, care ofera un nivel superior de confort in ciuda masei reduse. Anumite ornamente de la interior sunt create din aluminiu anodizat si sunt vopsite in nuanta caroseriei, oricare ar fi aceasta.

Exteriorul acestui model a primit un set de jante din aluminiu, care au fost vopsite in antracit si au fost imbracate cu un set de anvelope Yokohama AD07 LTS.

Noul Lotus Elise Club Racer va fi disponibil incepand cu 15 septembrie.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru