Lumma Design a dezvoltat un pachet pentru BMW Seria 7

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.08.2010
BMW Seria 7 a primit încă un pachet de tuning, de data aceasta realizat de cei de la Lumma Design. Pachetul acestora este mult mai cuminte decât ne-am fi aşteptat, dar prezintă un design integrat bine pe caroseria lui Seria 7.

Tunerii de la Lumma Design au colaborat cu elveţienii de la Shaston pentru a realiza un pachet de modificări pentru BMW Seria 7. Cei doi partneri au prezentat doar câteva imagini ale acestui model, urmând să dezvăluie produsul finit la sfârşitul lunii august. Kit-ul este bazat pe versiunea 760 L a lui BMW Seria 7 F02 şi va fi prezentat public la Salonul Auto de la Geneva din 2011.

Pachetul estetic este compus dintr-un set de spoilere faţă-spate şi un set de praguri laterale. Bara faţă integreză un set de benzi de LED-uri folosite drept lumini de poziţie de zi, iar bara de protecţie spate beneficiază de un difuzor de aer şi integrează evacuarea sport cu patru ţevi a acestui model. Noua evacuare sport a lui BMW Seria 7 are patru capete şi este realizată din oţel inoxidabil.

Cei de la Lumma nu au anunţat modificările pe care le-au operat la nivelul propulsorului V12 twin-turbo al lui BMW 760iL. În versiune standard, motorul dezvoltă 544 CP şi 750 Nm. Cuplul motor maxim este oferit încă de la 1.500 rpm, în timp ce puterea maximă este furnizată la 5.250 rpm.

Acceleraţia 0-100 km/h este realizată în 4.6 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Via | BMWBlog

Comentarii (2)

  • mda
    alta prastie..
    2 8
  • .marius.
    Lumma`s the best !
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru