Mazda CX-7 facelift a debutat la Toronto

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.02.2009
Facelift-ul modelului Mazda CX-7 a fost lansat in premiera mondiala in Canada.

Mazda a lansat CX-7 facelift in premiera mondiala, la Toronto. Pe langa modificarile estetice si cele operate la interior, trenul de rulare al lui CX-7 a fost imbunatatit. Modelul a primit o motorizare pe benzina, sub forma unui propulsor de 2.5 litri, care poate fi gasit sub capota lui Mazda3 si Mazda6. Motorul cu patru cilindri dezvolta 161 CP la 6.000 rpm si dezvolta un cuplu maxim de 258 Nm la 3.500 rpm.

Partea frontala si posteriorul lui Mazda CX-7 au fost redesenate. Grila radiatorului este mai mare fata de cea a modelului precedent, iar bara fata se integreaza in linia de design aplicata noilor modele Mazda. La interior, CX-7 a primit un afisaj LCD de 4.1 inch, precum si numeroase dotari cum ar fi sistem pentru monitorizarea punctelor oarbe si scaun sofer reglabil electric cu memorie.Clientii Mazda isi vor putea conecta telefoanele mobile la sistemul handsfree integrat prin intermediul tehnologiei Bluetooth.

Pe langa aceasta, inginerii Mazda au perfectionat antifonarea lui CX-7 si au intarit suspensiile pentru o tinuta de drum mai buna. Mazda a lansat modelul CX-7 in Canada deoarece compania japoneza sarbatoreste la nivel global aniversarea de 20 de ani de la lansarea lui MX-5. Totodata, Canada este o piata buna pentru Mazda, deoarece producatorul japonez are o cota de piata de 5% in aceasta tara.

Via | Autoblog

Taguri: CX-7, MX-5, Mazda

Comentarii (1)

  • costina simona
    buna tuturor
    MI-AS DORII FOARTE MULT O MASINA CA ASTA SAU DE CE NU CHIAR ASTA.VA DORESC TUTUROR SA AVETI O ASTFEL DE MASINA.........SUCCES!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru