Mazda va crea live un concept la Salonul de la L.A.

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.11.2007
Japonezii au anuntat ca vor crea conceptul viitoarei Mazda3 2018, live la Salonul Auto de la Los Angeles.

Esential

2018 este anul in care va intra pe piata versiunea de productie a conceptului creat live la Salonul Auto de la Los Angeles.

Mazda vrea sa socheze si la Salonul Auto de la Los Angeles, anuntand un nou concept. De aceasta data nu este vorba de o noua creatie din seria Nagare, japonezii pregatind un concept nou, inovativ, care va fi creat live pe parcursul desfasurarii salonului american.

Mazda a venit cu aceasta idee in urma unui concurs de design, jurizat de membrii centrului sau de creatie. Concurentii au fost nevoiti sa trimita juriului un rezumat, de 150 de cuvinte, despre cum vad ei modelul Mazda3 in anul 2018. Optional candidatii puteau trimite si o schita a modelului. In semifinalele concursului, centrul de design al constructorului japonez a ales doar 10 lucrari pentru marea finala. Acestea din urma au fost apoi votate de membrii inscrisi in Facebook, o comunitate online de interactiune si socializare.

Concursul a fost castigat de Mallory MCMorrow, o tanara in varsta de 21 de ani, al carei concept a fost descris ca o masina care combina ceea ce este mai bun dintr-un sedan si un coupe sportiv. McMorrow va fi ajutata de Franz von Holzhausen, designerul sef al diviziei nord-americane Mazda pentru a putea da viata ideilor sale.

Japonezii vor sa surprinda publicul cu primul concept creat live in cadrul unui salon auto si au anuntat ca vor dezvolta viitoarea Mazda3 2018 pe tot parcursul evenimentului de la Los Angeles.

Taguri: Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru