McDonald’s va incarca gratuit vehiculele electrice ale clientilor

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.07.2009
Proprietarul unui restaurant McDonald's din America va incarca gratuit vehiculele electrice ale clientilor. Politica s-ar putea extinde la intreaga retea de restaurante fast-food din America.

Un restaurant McDonald’s din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, a inceput noua politica a companiei privind vehiculele electrice. Mai exact, restaurantul fast-food va reincarca gratuit vehiculele electrice ale clientilor, prin intermediul statiilor de incarcare din parcarile acestora. Desi restaurantul in cauza apartine unui intreprinzator privat, ne putem astepta ca majoritatea detinatorilor de franciza McDonald’s sa implementeze aceasta facilitate.

Restaurantele McDonald’s din Suedia vor aplica si ele o politica similara, tehnologia folosita in cele doua tari in materia de incarcare a vehiculelor electrice fiind identica. Prin aceasta miscare de marketing, lantul de restaurante isi va mari numarul de clienti si va avea si o imagine mai ecologica. Bineinteles, reteaua de statii de incarcare va fi implementata treptat.

Via | Drive.au

Comentarii (3)

  • Motive, motive
    Acum americanii au cu adevarat un motiv pentru care sa manance cat mai mult de la fast-food "Frate, ma duc pana la Mac sa-mi fac plinu' la baterii"...acum fraza are 2 sensuri: bateriile masinii si/sau "bateriile" omului :))
    3 0
  • Astfel, in scurt timp, si masinile vor deveni obeze, le va creste colesterolul si vor muri de cancer la colon.
    Un dublu-kilowatt cu extra-tensiune si o priza-diet, va rog!
    0 0
  • AndreiRN
    Excelent
    Excelenta ideea chiar daca nu sunt primi.
    Wall Mart au parcari de incarcare de 2 ani de zile.
    Cat despre cei care acuza un restaurant pt lipsa de responsabilitate personala le urez sa se lase de baut bere.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru