Mercedes-Benz nu va produce modele low-cost

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 05.05.2008
Mercedes nu se va implica in cursa de a produce masini cat mai ieftine, preferand statutul de marca premium.

Esential

16.000 euro este pretul de pornire al celui mai ieftin model de la Mercedes.

Bodo Uebber, directorul financiar Daimler, a anuntat in presa germana ca producatorul german de lux nu va lansa un automobil low-cost pentru pietele emergente din China, India, Rusia sau Brazilia, si ca se va concentra in continuare asupra strategiei de pe pietele superioare.

“Noi am prefera sa punem mai mult in evidenta modele noastre de clasa mica, reprezentate de A-Klasse si B-Klasse. Aceste doua modele de serie Mercedes-Benz marcheaza segmentul de clasa premium cu un pret de pornire in jur de 16.000 euro”, mai adauga Bodo Uebber.

Constructorii auto precum Fiat si Tata Motors si-au dezvaluit deja planurile de a dezvolta automobile low-cost pentru pietele emergente, acestea prezintand un potential mai crescut fata de pietele traditionale din America de Nord si Europa.

Via | Automotive News

Comentarii (6)

  • low cost ,mercedes ...ha ha
    Trebuei sa fie un nebun in marketing-ul de la mercedes sa faca ceva low cost...poate folosesc steaua cu 4 colturi pe care detin licenta.Un mercedes se remarca oriunde ...cat ca in unele cazuri e o masina de parveniti.Reprezinta un etalon in clasa auto si nui vad pretandu-se la asa ceva
    0 0
  • cozappz
    le-o fi venit mintea la cap?
    Sper sa ia in serios ce spun ca altfel le ia fata BMW (daca nu le-a luat-o deja ;)
    0 0
  • Crysty
    Mercedes
    Ramane ceva frumos sa ai un Mercedes dar tiganii si manelistii au cam stricat imaginea acestei marci premium. A fost, este si va ramane un succes pe piata auto !
    0 0
  • Bogdan
    fuck
    Merzanes sucks in ultimul hal !!! nu cumparati asa ceva !!
    0 0
  • Poate a fost odata de mult un etalon, acum este o masina oarecare la un pret de 20 de ori mai mare decat ar merita.
    0 0
  • pt EU si Bogdan
    prieteni....dc sunteti invidiosi k nu ati mers niciodata cu o astfel de masina, e problema voastra. dar nu mai mancati k*t cu gura plina in public cum k Mercedes sucks sau e mai scumpa decat merita !!! merita cu varf si indesat fiecare eurocent pe care il dai pe ea si te simti intr`adevar rasfatat si cu adevarat cineva knd conduci o astfel de masina...P.S. a fost si va fi mereu cu mult peste BMW !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru