Mercedes se gandeste la un E65 AMG de 612 cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.04.2010
Mercedes ar putea lansa in viitor un nou varf al gamei E-Klasse. Este vorba despre un E65 AMG, care ar putea readuce in atentia publicului unitatea V12 de 612 cai putere, folosita in prezent doar de Brabus.

Mercedes ar putea propune pasionatilor o noua versiune de performanta a modelului E-Klasse. Sedanul ar putea face loc in gama sa versiunii E65 AMG, gata sa satisfaca si cele mai exigente gusturi in materie de putere. Sub capota se va afla un motor care parea ca spusese adio modelelor Mercedes, fiind folosit doar de Brabus in pachetele sale.

Este vorba despre unitatea V12, care se pare ca va reveni in curtea nemtilor pentru a livra 612 cai putere sedanului german, adica suficient pentru a face din acesta poate cel mai rapid E-Klasse de serie.

Surse neoficiale vorbesc chiar si despre o versiune Black Series, care ar putea sa aiba insa la baza doar V8-ul de 5.5 litri biturbo, anuntat recent intr-un comunicat de presa. Daca va vedea lumina zilei, un E63 AMG Black series va scoate din contul celor pasionati chiar si 150.000 de euro.

via | autoblog

Comentarii (11)

  • Bentley
    Mita...
    Poate ma mituiesc si pe mine cu asa ceva...:P
    5 3
  • da? ce faci pentru masina asta?
    1 2
  • reddog
    ceva
    Plictisitor si anost.
    1 13
  • Anti BMW
    @ reddog
    Bai colegu' tu esti un fel de gigi contra care nu-ti convine nimic!
    Esti un fel de stelian opincariu!
    9 1
  • reddog
    @anti bmw
    Bai colegu trebuie sa-mi placa ce va place si voua? Eu asa o consider o masina plictisitoare si anosta.Sau tre sa va intreb pe voi ce sa-mi placa si ce nu? Si uite ce comentariu face acel@ anonim la adresa mea.Cred ca este un frustrat si un copil prost.
    1 11
  • @reddog-anonimul
    poi normal ca o consideri plictisitoare si anosta cand stii ca nu o sa ai ocazia nici sa ii stergi pragurile in viata ta meschina

    tie nimic nu iti place frate, nu te vad nicaieri cand e vreo stire de renault, peugeot, mazda, honda, hyundai, chevrolet, opel, ford, subaru nimic frate

    cum scrie ceva de VAG, apari ca tzaganu la painea calda

    poate ne luminezi si pe noi si ne spui ce combinatie iti place tie? stai sa ghicesc..beehanveu plus gutza??
    10 1
  • reddog
    mb
    Baaa da ce destept esti !!! Aseara era la colt de strada un mare A8 cel cu facelift cu 4 boscheti in el culmea langa biserica cu manelele la maxim.Baaaaa frustratilor credeti voi ca in masinile pe care le enumeri tu mai sus nu se asculta manele? Va inselati amarnic.Iar dupa BMW prefer la ori ce ora Mercedes, Honda, Opel, Toyota,Ford...Dar nici o data VW.Sau ceva din grupul lor de kkt
    3 4
  • reddog
    vag
    TO THE BE THE BEST.......sloganul sustinatorilor "grupului" vag
    2 3
  • reddog
    anonimule
    Nici nu-mi doresc sa-i sterg pragurile,pt ca daca a-si avea acei bani a-si cumpara un BMW M5 G-POWER.Tarusule am avut aproape toata gama Hyundai,am avut Opel,Mb e220 Ml,un kkt de golf 2,Logan,Ford siera saphire cosworth....etc Plus BMW E34 525I BMW E36 325I BMW 525D BMW E38 740I BMW E46 320D.Ce zici am dreptul sa-mi dau cu parerea? Fata de voi care nu a-ti condus decat tramvaiul?
    2 6
  • andr3i
    @ reddog
    ce te doare mana sa scrii toate marcile de masini....:)):)).

    de bulagii ca tine sunt satul.
    2 1
  • Lucica
    Alex,reddog,bulldogg,bullshit
    Credeam ca nu mai apari.Ai disparut o vreme,si spre surprinderea multora,ai inceput sa scrii mai corect.Ai luat ceva meditatii la gramatica,sau scrie altcineva de langa tine?In rest,ai acelasi stil.Chiar nu poti sa-ti duci ideile pana la sfarsit?2 sau 3 sau mai multe comentarii pt,acelasi lucru?Nu-i cam penibil?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru