Mercedes va introduce sistemul Start & Stop pe modelele de serie

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.04.2009
Mercedes va oferi modelul E 200 CGI cu un sistem Start&Stop. Acest sistem va fi disponibil atat pentru versiunea Sedan, cat si pentru versiunea Coupe.

Mercedes-Benz va introduce un sistem Start & Stop in gama E-Klasse pe modelul E 200 CGI. Acest sistem va fi disponibil si pe C 200 CGI. Ulterior, producatorul german de automobile va implementa acest sistem si pe modelele echipate cu propulsoare V6 si V8. Propulsoarele V6 si V8 vor beneficia de aceasta tehnologie abia incepand cu jumatatea anului 2011. Modelele sport vor primi o versiune adaptata pentru sosea a sistemului KERS, dezvoltata impreuna cu echipa de Formula 1 McLaren.

Din pacate pentru E-Klasse, modelul german va beneficia de sistemul Start & Stop abia de la jumatatea anului 2010. Primul model Mercedes-Benz care va fi disponibil cu un asemenea sistem este C 200 CGI. Acesta foloseste un propulsor de 1.8 litri cu patru cilindri, care este supraalimentat cu un compresor mecanic. Unitatea de 1.8 litri dezvolta 184 CP , respectiv 204 CP si beneficiaza si de tehnologia injectiei directe de combustibil.

Via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru