MINI Cooper are cea mai buna valoare la revanzare

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 22.01.2009
MINI Cooper si MINI Cooper Cabrio au fost desemnate de publicatia germana Autobild ca fiind automobilele cu cea mai buna valoare de revanzare, in cadrul studiului Wertmeister.

Esential

267 unitati MINI au fost livrate in anul 2008 in Romania.

Publicatia germana Autobild face in fiecare an un studiu, denumit Wertmeister, care studiaza modelele de pe piata auto din Germania pentru a afla care sunt modelele cu cea mai buna valoare de revanzare. Wertmeister inseamna “Campionul Valorii” si este un studiu efectuat de institutul de cercetare Bahr & Fess Forecasts. Anul acesta modelele MINI Cooper si MINI Cooper Cabrio s-au situat pe primele doua locuri ale acestui clasament.

La baza acestui studiu sunt estimarile pentru valoarea de revanzare dupa trei ani a automobilelor noi inmatriculate in 2009. Castigatorii Wertmeister sunt, conform Auto Bild, “o investitie buna, care isi pastreaza foarte bine valoarea”. Clasamentul Wertmeister are o traditie de sase ani si este organizat de revista auto cu cel mai mare tiraj din Europa, Auto Bild. In ultimii trei ani, MINI Cooper si-a disputat titlul absolut alaturi de MINI Cabrio

“Acest studiu este deosebit de important pentru noi, deoarece demonstreaza ca modelele noastre pot fi o investitie foarte rentabila si confirma succesul acestora pe cea mai mare piata europeana, in conditiile unei competitii acerbe si a unui public extrem de pretentios.

In consecinta, avem toate motivele sa credem in succesul MINI si pe piata romaneasca”, a declarat Cristi Vlasin, Director de Vanzari BMW Group Romania. MINI a intregistrat o crestere de 36.9% in anul 2008, livrand 267 unitati.

Via | BMW

Comentarii (3)

  • honda2k
    hehe
    Dar cititi autobild-ul nu gluma :)
    0 0
  • mini
    Eu am facut prostia sa cumpar unul din primele modele Mini Cabrio din versiunea anterioara. Dupa 1 an de stat pe la Automobile Bavaria am reusit performanta de a il da inapoi la 50% din pretul pe care l-am platit. Service-ul Bavaria nu a reusit sa-l faca sa se decapoteze cum trebuie intr-un an de zile..... Am facut o super afacere: Mini Cooper Cabrio - nedecapotabil.....
    1 0
  • serghey
    buna caut unmini cupar
    caut sa cumpar un mini cupar da sa fie din arad
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru