Mirele distruge un Lamborghini inchiriat pentru nunta sa

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.12.2009
Un Lamborghini Murcielago LP640, inchiriat de un cuplu pentru propria nunta, a fost distrus de ginere in drum spre biserica. Desi supercarul a suferit avarii serioase, tanarul a scapat doar cu cateva zgarieturi.

De cele mai multe ori tinerii inchiriaza pentru nunta lor o limuzina, care sa le asigure transportul cu mare fast catre locatiile importante: biserica si sala de ceremonii. Se pare ca moda limuzinelor de nunta a apus in Marea Britanie, unde la mare cautare sunt acum exemplarele exclusiviste.

Cu toate acestea, povestea supercarurilor inchiriate nu se termina intotdeauna cu bine. Este si cazul cuplului David Galucci si Abi Pattison-Hart, care au fost la un pas de a plati tot restul vietii daunele produse unui Lamborghini.

Logodnica lui David a incercat sa-i faca acestuia o surpriza in ziua nuntii si a inchiriat un exemplar Murcielago LP640 cu 8000 de lire pe zi. Norocul tinerei sotii a fost ca firma de inchirieri a solicitat si un depozit de siguranta, in valoare de 5000 de lire, care s-a dovedit apoi a fi foarte util.

Cadoul pregatit de viitoarea sotie l-a extaziat pe David, care a ales sa isi faca aparitia la volanul supercarului chiar in ziua nuntii. Inainte de inceperea ceremoniei, mirele a pierdut insa controlul masinii intr-un sens giratoriu si s-a rasucit in aer pentru a ateriza mai apoi in tufisuri.

Chiar daca imaginea nu este suficient de concludenta, se pare ca supercarul a suferit daune de 160.000 de lire, accidentul afectand suspensia, caroseria si alte parti importante ale masinii. Din fericire, mirele a scapat cu doar cateva zgarieturi si a reusit sa ajunga la timp la nunta.

via | dailymail

Comentarii (6)

  • Poate era beat ...
    14 1
  • ...
    @eu scrie via daily mail

    @bogdan mirica : ai o greseala :


    varii serioase, tanrul a scapt
    0 4
  • kristina
    sa fiii mai atenttt
    0 3
  • Mirele
    S-a cam grabit. Sau doar unele masini depasesc aptitudinile conducatorilor acestora, chiar daca nu sunt proprietate personala. Sau poate era beat, drogat, sedat sau sub influenta altor substante halucinogene si se credea pe vreo consola nintendo :))
    3 0
  • Deevylls
    Senzational :))
    Poate nevasta i-o... :D si s-a emotionat :))
    7 0
  • Asigurare
    "au fost la un pas de a plati tot restul vietii daunele ...". hai mai lasati vrajeala jurnalistica. ca doar nu inchiriezi masini fara asigurare. Si mai ales la super-caruri din astea unde probabil accidentele sunt mult mai costisitoare.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru