MKB a creat un Mercedes CL65 AMG de 750 CP

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.06.2009
Un tuner german a creat o versiune de 750 CP a lui Mercedes CL65 AMG. Modelul a primit un pachet de modificari complet, care imbunatateste toate aspectele lui CL65 AMG.

Tunerii de la MKB au creat o versiune deosebit de puternica a lui Mercedes CL65 AMG, care dezvolta 750 CP si 1.250 Nm. Pentru a putea pune pe asfalt puterea suplimentara, modelul a primit o punte spate mai performanta, care are un diferential cu alunecare limitata special si un modul de control al transmisiei reprogramat. Aceste modificari au fost necesare deoarece Mercedes-Benz CL65 AMG dezvolta 612 CP la plecarea din fabrica, iar cresterea de 138 CP este solicitanta pentru puntea spate si sistemul de control al tractiunii si al transmisiei.

Programul de tuning MKB pentru Mercedes-Benz nu se termina aici, modelul fiind echipat si cu un set de jante de 20 de inch, care sunt imbracate cu anvelope de 255 milimetri pe fata si 295 milimetri pe spate. Suspensia modelului MKB 65/12 BT este mai ferma si mai joasa decat cea a lui Mercedes CL65 AMG. Toate aceste modificari duc la posibilitatea de a accelera de la 0 la 100 km/h in 4.1 secunde, pe cand viteza maxima a modelului este de peste 350 km/h.

Aspectul lui Mercedes CL65 AMG a fost schimbat in consecinta modificarilor mecanice efectuate, modelul primind un set de praguri laterale, precum si un set de bare de protectie. Grila fata a fost modificata, iar bara spate a primit un difuzor de aer integrat.

Imbunatatirea semnificativa a performantelor nu inseamna renuntarea la elementele de confort, modelul CL65 AMG primind un interior imbracat in Alcantara, prevazut cu accente din fibra de carbon.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru