Modelele Audi isi demonstreaza eficienta pe 4186 de km

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.09.2009
Audi a dat startul unei actiuni care incearca sa demonstreze unui numar de 120 de jurnalisti eficienta modelelor sale pe o distanta de 4182 de kilometri.

Audi incearca sa dovedeasca tuturor ca modelele sale sunt cele mai eficiente din punct de vedere al emisiilor si consumului de carburant.

In acest sens, constructorul din Ingolstadt a demarat o actiune botezata "Audi Efficiency Challenge from A to B", care incearca sa demonstreze unui grup format din 120 de jurnalisti ca gama de modele germane poate obtine performante extraordinare pe o distanta totala de 4.182 de kilometri.

Traseul gandit de organizatori porneste de la un punct A, considerat insulele Lofoten din norvegia, pana intr-un punct B, stabilit a fi Lacul Maggiore din nordul Italiei. Pentru a fi cat mai convingatori, oficialii brandului german nu au ales doar versiunile eficiente ci si pe cele mai populare, FSI sau TFSI.

Asadar, cei 120 de jurnalisti vor avea ocazia de a conduce noua versiune 1.6 TDI de pe actualul A3, care emite numai 99 g/km. Aceeasi motorizare va fi gasita si pe A3 Sportback. Gama de test va fi completata de A4 2.0 TDI e, de S4 si cei 333 de cai ai sai, A5 Sportback 2.0 TFSI si A5 Sportback 3.2 FSI.

Nu vor lipsi nici TT 2.0 TDI quattro si fratele sau sportiv TT-RS, alaturi de Q7 3.0 TDI clean diesel.

via | inautonews

Comentarii (6)

  • ce interesant frate
    Am inceput sa rad de la primele randuri.
    Ce reclama isi face AUDI.
    Pun pariu ca jurnalisti aia 120 sunt niste angajati disponibilizati de la AUDI pe care iau platit cu 20 de auro numa sa se plimbe cu masinile....
    Si mai pun pariu ca la sfarsit toti vor spune in cor AUDI RULSSS.
    0 4
  • "tzenu
    lasa.... bine ca stii tu mai bine. La ce idei ai.... se vede ca ai 22 de ani.
    1 0
  • cressty
    e fan bmw si trebuie sa il intelegem pe nenea tzenu_bmw presupun ca radea a prost. apropo [ www.bancuri .ro ] ca sa ai un motiv de ras intemeiat
    1 0
  • pt tzenu_bmw
    pe criza asta trebuie sa faci tot posibilul sa iti creasca vanzarile oricarui produs [ fie ca e din domeniul auto, agricultura etc. ]. deci nu vad nimic jenant in aceasta actiune demarata. daca ai avea o firma si nu ai face promotii sau reclame s-ar duce tot dreq. Jurnalistii presupun ca erau din mai multe tari.
    1 0
  • adinel
    ba tzenu_bmw
    de cand pana cand audi are jurnalisti angajati hahaha:)))
    0 0
  • pt raul
    da chiar am 22 ani si daca asa mio venit mie sa comentez nu cred ca am jignit pe nimeni.
    cressty da sunt fan bmw inrait [nu cocalar]am si bmw[324td urs]si mersi pt bancuri.ro da chiar nu am timp de ele.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru