Motor imbunatatit pentru VW Phaeton

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 09.05.2008
Volkswagen Phaeton va putea atinge 237 km/h cu noua configuratie a motorului V6 TDI de 3.0 litri.

Esential

237 km/h este viteza cu care va putea rula Volkswagen Phaeton.

Limuzina celor de la Volkswagen va beneficia in curand de varianta revizuita a motorului V6 diesel de 3.0 litri cu common rail care este disponibil de ceva vreme in Romania si pe alte modele ale Grupului Volkswagen. Inainte de Phaeton, Touareg este primul model Volkswagen care a dispus de noua configuratie a motorului de 240 CP si 550 Nm.

Phaeton va reusi sa atinga o viteza de 237 km/h cu ajutorul noului propulsor si se va incadra in clasa de poluare Euro 5 datorita emisiilor scazute de CO2. Pentru a indeplini noile norme de poluare, varful de gama al germanilor va fi echipat cu filtru de particule diesel (DPF) pe sistemul de evacuare.

Via | GermanCarScene

Comentarii (3)

  • pana acum ce viteza maxima avea? stiu ca era limitat la 250, si se putea ajunge la limita usor...
    0 0
  • florin
    237?!
    ce e 237...parca ar fi o viteza extraordinara atinsa de masina asta...iar la motorul ala de 3.0 mi se pare ca viteza maxima este...foarte mica...pana acum chiar,cat prindea? tot 175,cat prinde seatul meu...cu motor de 1.4 pe benzina? chiar sunt curios,nu de alta...o zi buna
    0 0
  • phaeton
    237
    bai seat .... phaetonul are 2 tone jumate.. iti ia seatul in portbagaj si prinde 237... asa ca nu mai comenta aiurea
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru