Muncitorii Audi vor primi un bonus de 3651 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.05.2009
Audi a anuntat ca va acorda o parte din profitul pe anul trecut muncitorilor sai din Ingolstadt si Neckarsulm. Bonificatia totalizeaza 157 de milioane de euro.

Succesul inregistrat de Audi anul trecut l-a depasit pe cel al rivalilor de la BMW si Mercedes, drept pentru care constructorul din Ingolstadt a decis sa isi rasplateasca angajatii. Astfel, oficialii germani au ignorat criza economica si au decis sa imparta profitul cu cei care timp de un an au dat nastere modelelor Audi.

Bonusul pe care il vor primi angajatii totalizeaza 157 de milioane de euro, si reprezinta o mica parte din profitul pe 2008, care a insumat la finele anului 2.77 miliarde de euro (in crestere cu 2.5% fata de 2007). Bonusul va fi acordat unui numar de 43.000 de angajati din Ingolstadt si Neckarsulm, ceea ce inseamna ca fiecare muncitor Audi va primi 3651 de euro pana la sfarsitul lunii mai.

Exemplul pozitiv nu a fost urmat si de BMW si Mercedes, care au preferat sa sara anul acesta peste astfel de bonificatii din cauza crizei financiare. Desi initial calculase acordarea unui bonus de 224.2 milioane de dolari muncitorilor sai, Mercedes a decis impreuna cu sindicatul si biroul de conducere sa retina suma de bani pentru folosirea ei in alte scopuri.

via | CarScoop

Comentarii (7)

  • cine se respecta o face si pe criza!
    7 1
  • bravo adui!!
    Audi a dat o lectie de respect celor de la BMW si Mercedes...
    6 1
  • scz...
    scz de greseala de mai sus...am scris in graba
    6 0
  • fan AUDI
    bravo lor
    Bravo lor. Sunt in top si or sa mai ramana inca vreo cativa ani de acum in colo.
    3 1
  • Intradevar fac niste masini de nota 10 nu ai ce sa reprosezi
    2 1
  • andr3i
    Felicitari AUDI
    felicitari si spor la treaba, se vede cine respecta toti angajatii.
    2 1
  • Profesoru'
    Angajat
    Traiasca indianu' din imagine ! Faci treaba cu indienii si cu chinezii !
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru