Nimeni nu mai vrea sa ii faca asigurare lui Cristiano Ronaldo!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.01.2009
Dupa ce jucatorul lui Manchester United si-a distrus Ferrari-ul, asiguratorii din Anglia se feresc de portughez.

Esential

40.000 de euro pe luna este suma minima pe care o va plati Cristiano Ronaldo pentru a putea sa isi conduca masinile in continuare in Marea Britanie.
250.000 de euro costa Ferarri-ul 599 GTB Fiorano pe care compania de asigurari trebuie sa i-l cumpere portughezului.

Vesti bune si vesti proaste pentru Cristiano Ronaldo, dupa ce saptamana trecuta acesta si-a distrus Ferarri-ul 599 GTB Fiorano in drum spre antrenamentul echipei sale, Manchester United. Dupa ce numeroase voci sustineau ca portughezul nu va avea niciun fel de problema in a-si achizitiona alta masina de acest calibru, castigand 150.000 de euro pe saptamana, se pare ca totul va cadea pe capul companiei de asigurari la care proaspatul Balon de Aur cotiza.

Conform unui punct din respectivul contract, masina este platita integral si inlocuita in conditiile in care posesorul ei face un accident cu dauna totala in prima luna de la achizitie. Cum accidentul lui Ronaldo a avut loc la o saptamana si jumatate de la cumpararea masinii, acesta va primi, in scurt timp, un alt exemplar.

Portughezul nu a stat insa cu mainile in san dupa ce si-a distrus supercar-ul, el cumparandu-si la doua zile diferenta un Bentley Continental GT Speed. Evident, aceasta nu este singura masina de top de care dispune jucatorul lui Manchester United, garajul sau fiind onorat de prezenta unui Bugatti Veyron, a unui Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, a unui BMW M6 si a doua exemplare Porsche Cayenne. Presa engleza scrie ca portughezul a cheltuit circa 2.5 milioane de euro pe masini de la venirea la Manchester United.

Cu toate acestea, zilele lui Cristiano Ronaldo ca sofer in Marea Britanie s-ar putea apropia de sfarsit, dupa ce unul dintre cei mai mari brokeri de asigurari din Albion, AA, a anuntat ca nicio companie nu mai doreste incheierea unui contract cu portughezul. Motivul este simplu: o asigurare nu acopera toate sumele pe care asiguratorul trebuie sa le plateasca sponsorilor unui fotbalist cu nume in cazul desfacerii unui contract din vina vedetei, de exemplu.

Totusi, in cazul in care Ronaldo si-ar dori o noua asigurare exclusiva, aceasta l-ar costa, conform unui purtator de cuvant al companiei de brokeraj, "cel putin 40.000 de euro pe luna".

Comentarii (7)

  • ..un tampit cu bani...
    1 0
  • Andrei
    @ioio
    Ce observatie de rahat ai putut sa faci..... Un sportiv foarte talentat. Restul nu conteaza.
    0 1
  • Nimic !
    E adevarat ca e un sportiv FOARTE TALENTAT. Dar asta nu justifica banii pe care ai castiga....Ce e vreun cercetator stiintific ? A facut vreo descoperire epocala ? NU ! Toata admiratia pt. talentul lui. Dar sa nu uitam ca e doar o alergare bezmetica dupa o minge.........Nu-ti tre vreo 2-3 facultati ca sa dai cu piciorul in minge. Peste un an , doi , apare altul si el va fi uitat. Nu ramine nimic ! Doar Vint.............
    0 0
  • catalin
    :)))
    "Cu toate acestea, zilele lui Cristiano Ronaldo ca sofer in Marea Britanie s-ar putea apropia de sfarsit".......De parca Ronaldo nu ar putea sa inscrie masina pe numele altcuiva....pe numele fratelui de exemplu...si sa conduca el...
    0 0
  • ha ha ha
    pentru asta ar trebui sa fie destept dar el este doar un ,,sportiv talentat''......da acu daca i-ai deschis tu capu'.............
    0 0
  • ronaldo
    super...asteptam sa isi distruga si Bentley-u;
    automarket sa ne tine-ti la curent
    0 0
  • pentru Ronaldo
    Mai studiaza ortografia.......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru