Noi fotografii cu Ferrari California

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 25.06.2008
Autobild a publicat primele fotografii cu noul Ferrari California realizate intr-un cadru exterior.

Esential

460 CP dezvolta motorizarea V8 de 4.3 litri disponibila pe noul Ferrari California.
4 secunde este timpul de acceleratie de la 0 la 100 km/h preconizat pentru noul Ferrari California.

In presa de specialitate, au aparut primele fotografii reale cu Ferrari California. Germanii de la Autobild au fost cei care au reusit sa obtina noile imagini cu hardtop-ul Ferrari surprins din toate unghiurile la lumina naturala.

Noua galerie foto pune mai bine in valoare designul lui California si surprinde si cateva cadre cu interiorul supercarului. Primele imagini oficiale prezentate de Ferrari pe site-ul creat special pentru noul model au fost realizate in studio si prelucrate digital.

Oficialii Calutului Cabrat au anuntat ca noul Ferrari California va fi dezvaluit, in premiera, publicului larg in septembrie la Salonul Auto de la Paris.

Ferrari California este de asteptat sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde. Acest lucru este realizabil datorita noului motor V8 de 4.3 litri si 460 CP amplasat frontal cu injectie directa si legat la noul sistem de transmisie cu sapte viteze si ambreiaj dublu.

Via | Autobild

Comentarii (8)

  • exact
    mi se pare mie sau e 559 gtb dar cabrio???
    0 0
  • ???
    sigur ti se pare, probabil e de la caldura...
    0 0
  • ferrari california 2008
    Din punctul meu de vedere e cel mai frumos ferrari construit vreodata si unul din cele mai frumoase roadstere. E senzational...
    0 0
  • superb
    Cu toate ca repet cuvintele lui "je" e un model superb si in opinia mea e cel mai frumos Ferrari construit. Totusi acei caluti mi-se par "putini" pt un astfel de bolid... un m5 are 507 cp si noul RS 579 acestea fiind limousine nu super-sportive.
    0 0
  • da, dar...
    .... un m5 are 1,9 tone, iar ferrari california nu are cum sa aiba mai mult de 1,1 tone sa zicem... deci fa un calcul.... la m5 ai 507 cai la 1,9 tone, si la california ai 460 cai la 1,1t. adica m5 are 250 cp/tona si california are 414 cp/tona. deci cred ca e suficient. si nu cred ca e cel mai frumos ferrari, desi este unul dintre cele mai frumoase.
    0 0
  • bbbobbbo
    magnifique
    o bijuterie, ca tot ce face ferrari de altfel...
    0 0
  • fan mertz...
    suberb
    Doamne cat de frumoasa poate fi masina asta...
    0 0
  • AndreiRN
    Ferrari Bucuresti
    Ce nume aiurea. Or sa plateasca ce va $ la Californieni pt ca folosesc numele?
    De ce nu ia zis Ferrari Romania sau Ferentari.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru