Noi imagini oficiale cu Lancia Delta

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.02.2008
Noua Lancia Delta va debuta oficial la Salonul de la Geneva. Pana atunci, Lancia a mai publicat trei imagini ale modelului.

Esential

200 de cai putere va dezvolta cea mai puternica versiune a viitorului model Lancia Delta.

In prima saptamana a acestei luni, Lancia a surprins publicul cu noul model Delta, pregatit sa debuteze oficial la Geneva. Renasterea celebrului Delta a fost anuntata cu mare interes de intreaga presa internationala insa constructorul italian nu a dezvaluit pana in prezent un comunicat oficial.

Asteptarea a mai fost insa indulcita cu un nou set de imagini oficiale, din pacate doar trei la numar. Viitorul model Lancia va avea la baza actualul Fiat Bravo si va fi un pionier al noii filosofii de design. Hatchback-ul italian se va pozitiona pe piata intre segmentul C (Fiat Bravo, VW Golf) si segmentul D (Ford Mondeo, Skoda Octavia).

Modelul italian va ajunge in showroom-uri cel mai devreme in vara acestui an cu o gama larga de motorizari ce dezvolta intre 120 si 200 de cai putere. Clientii vor putea opta intre trei tipuri de transmisii cu 6 trepte: una automata, una robotizata si una manuala.

via | CarScoop

Comentarii (6)

  • andrei
    fata nu seamana cu seat leon?
    fata nu seamana cu cea a lui seatleon?
    0 0
  • leon
    lancia?sigur nu e leon?au acelasi designer nu?se vede..
    0 0
  • seamana cu leon, da' nu rasare. eu zic ca arata bine ma intreb oare cat va costa
    0 0
  • Integrale?
    Pare masiva si cu o consola fata asa mare nu cred ca va mai aduce aminte de veche Delta, mai ales campioana Integrale.E o compacta deun trendy bizar cu numele unei mari glorii sportive. Un fel de Bravo diferit. Pacat.
    0 0
  • Mai marfa e jegul de Logan!
    0 0
  • Nasoala
    cand spui lancia delta te gandesti la raliuri... au stricat-o la design, e urata.. ca nuca-n perete
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru