Premiera: noul Lancia Delta, primele fotografii

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.02.2008
Lancia a publicat primele trei fotografii cu noul Delta, model pe care producatorul italian il va aduce la Geneva.

Esential

120 de cai putere va avea motorul de intrare in gama al noului Lancia Delta
200 de cai va fi puterea celui mai potent propulsor al modelului italian.

Lancia Delta revine. Pentru fanii marcilor italiene, denumirea Delta reprezinta tot ceea ce are mai bun Lancia, numele facand parte din istoria automobilistica a producatorului din Peninsula. Ei bine, Lancia a decis sa reinvie mitul si va lansa la Geneva masina despre care acestia spun ca va revolutiona gama si ca reprezinta noua filosofie de marca a italienilor.

Este vorba de un hatchback creat de Centro Stile Lancia care masoara 4.5 metri in lungime, 1.8 metri in latime si 1.5 metri in inaltime. Ampatamentul este de 2.7 metri, acesta asigurand, conform comunicatului oficial Lancia, un confort de nivel ridicat pentru ocupantii celo cinci locuri. Interiorul este gandit dupa o reteta de succes a celor de la Lancia, cu materiale scumpe care contrasteaza cu plasticul altor modele de pe piata. Se evidentiaza si plafonul retractabil botezat GranLuce, la fel si solutiile tehnologice la care apeleaza inginerii Lancia. Printre acestea, sistemul audio hi-fi Bose cu cititor MP3, pachetul Blue&Me dezvoltat in colaborare cu Microsoft si un nou sistem de navigatie prin satelit executat de partenerii de la Magneti Marelli.

In ceea ce priveste motorizarile, Lancia Delta se va baza doar pe motoare turbo (benzina si motorina), cu puteri intre 120 si 200 CP. Asa cum ne-au obinsuit cei din Grupul Fiat, pentru acest tip de motorizari vor fi disponibile exclusiv cutii de viteze cu sase rapoarte. Lansarea in Italia a modelului va avea loc la mijlocul anului in curs.

Via | Lancia

Taguri: Delta, Lancia

Comentarii (2)

  • prudentul
    primele fotografii ?
    Astea nu ie fotografii, ie desene.
    0 0
  • frumos
    E frumos facuta, dar se vede de la o posta ca va fi un audi pentru bravo ;) (nu e greseala. E evidenta asemanarea cu bravo, atat la interior cat si la exterior. Combinatia A3 din 2001 vs seat leon 2001).Cred ca se va vinde bine, daca partea tehnica va fi la fel de reusita precum designul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru