Noua generaţie Mazda6 va fi şi coupe

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 06.12.2011
Gama Mazda6 va primi, odată cu noua generaţie a modelului japonez, o versiune coupe. Acesta va completa linia sedan-hatchback-break existentă acum pe Mazda6.

Veste bună pentru fanii Mazda. Conform unor informaţii apărute în presa auto britanică, viitoarea generaţie a modelului Mazda6 va avea şi o versiune coupe.

Noua generaţie urmează să apară pe piaţă în ianuarie 2013, designul general al modelului japonez fiind inspirat din liniile prezentate de conceptul Takeri, care a văzut lumina zilei la recent deschisul Salon Auto de la Tokyo. În prima fază, versiunile lui Mazda6 vor fi aceleaşi cunocsute acum - sedan, hatchback şi break - urmând ca anul 2014 să aducă în gamă şi varianta coupe.

Conform jurnaliştilor de la WhatCar?, varianta cu două uşi a modelului nipon va avea sub capotă atât un motor pe benzină de 2.0 litri, cât şi unul diesel de 2.2 litri. Deşi coupe-ul dă startul unei abordări sportive în gama Mazda6, modelul constructorului japonez va beneficia şi de elemente eco, aşa cum sunt Start-Stop sau sistemul de recuperare şi reutilizare a energiei generate la frânare, botezat de Mazda i-Eloop.

via | WhatCar

Comentarii (1)

  • asta le mai lipsea!
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru