Noul BMW Z4, surprins total necamuflat

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.12.2008
O fotografie recenta a dezvaluit liniile noului BMW Z4, asteptat abia in ianuarie la Salonul de la Detroit.

Pentru cei care nu mai pot astepta pana in ianuarie, cand BMW va dezvalui noua generatie a roadsterului Z4, un forum de specialitate, dedicat brandului german, a stricat surpriza pregatita de nemti.

Pe forum a fost publicata o fotografie care surprinde noul Z4 intr-un showroom BMW, in timpul filmarilor pentru "Solitary Man", o pelicula care il are in centrul actiunii ce celebrul Michael Douglas.

Desi exemplarul este mascat de participantii la filmari, fotografia reuseste sa redea principalele modificari pe care roadsterul bavarez le-a suferit. Partea frontala a fost revizuita insa nu vine cu modificari majore, in timp ce caroseria capata linii mai robuste. Vechiul acoperis soft-top va fi in mod sigur inlocuit de un hard-top cu doua segmente.

Sub capota se va afla o gama larga de motorizari care incepe cu un entry level de 2.0 litri si patru cilindri, benzina. Tot pe Z4 va debuta si propulsorul bi-turbo de 3.0 litri cu sase cilindri in linie care livreaza 326 de cai putere si nu 306 asa cum ofera in prezent versiunea regasita pe 335i.

Vor mai exista si doua propulsoare aspirate normal, unul de 2.5 litri si unul de 3.0 litri. Tot anul viitor este asteptata si versiunea de performanta pregatita de divizia M, care va fi propulsata de un motor V8 de 4.0 litri care ofera 420 de cai putere.

via | CarScoop

Taguri: BMW, Z4

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru