Noul concept Mazda, viitorul Mazda3?

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 01.07.2008
Primele fotografii ale noului concept misterios dezvoltat de Mazda par a fi baza de plecare a noii generatii Mazda3.

Imaginile unui nou concept cu design impresionant dezvoltat de Mazda au fost dezvaluite in presa de specialitate. Galeria foto cu noul concept al constructorului japonez a aparut fara a fi insotit de alte informatii.

Asadar, misteriosul conceptul din aceasta serie de imagini este un model compact ar putea reprezenta baza de plecare pentru noua generatie Mazda3. Producator nipon a anuntat deja un nou concept crossover compact SUV care urmeaza sa fie prezentat la Salonul Auto de la Moscova. De asemenea, un nou concept inspirat din linia de design Nagare este anuntat pentru Salonul Auto de la Paris, din care este de asteptat sa fie inspirat designul noului Mazda1.

Dar, nici una din schitele celor doua viitoare modele Mazda nu seamana cu imaginile prelucrate digital. Designului inovator al noului concept misterios ii este adaugat o nota de agresivitate si sportivitate, liniile sugerand un model de top precum Mazda3 MPS sau Mazdaspeed3.

Via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • Marius
    Super scula auto
    Super scula auto. Jos palaria pt japonezi. O mai dau in bara asiaticii cand copiaza modele europene in special, dar stiu sa faca uneori si masini originale si cu atitudine, la un pretz corect. Am impresia totusi ca profilul lateral al masinii este inspirat de la Peugeot 207 si BMW Seria 1.
    0 0
  • Robert
    Sunt ilustratii Photoshop
    Unele lucruri in viata sunt prea frumoase ca sa fie adevarate.Cand am vazut prima data imaginile am crezut ca suprematia lui VW Golf in clasa compacta a luat sfarsit.Din pacate s-au dovedit doar niste ilustratii computerizate,ce-i drept foarte reusite.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru