Noul Gemballa Mistrale Panamera va dezvolta 750 CP

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.08.2009
Versiunea de top a lui Gemballa Mistrale Panamera va dezvolta 750 CP, anunta oficialii tunerului german. Modelul va beneficia si de etrieri cu sase pistoane si jante din aliaj usor de 22 de inch.

Tunerii de la Gemballa au dezvaluit primele informatii oficiale despre noul pachet de tuning pentru Panamera, intitulat Mistrale. Oficialii Gemballa au anuntat ca modelul Panamera va primi o serie de imbunatatiri pentru cresterea puterii, iar cel mai puternic Gemballa Mistrale va dezvolta 750 CP. Pentru a utiliza cat mai bine aceasta putere, Porsche Panamera va primi o suspensie imbunatatita, cu o garda la sol micsorata cu pana la 40 de milimetri.Sistemul de evacuare a fost si el imbunatatit, acesta fiind disponibil intr-o versiune cu patru tevi de evacuare.

Franele lui Panamera au fost si ele imbunatatite, tunerii de la Gemballa echipand acest model cu etrieri cu sase pistonase pentru toate rotile. Discurile de frana standard au fost inlocuite cu unele mai mari, Gemballa amplasand discuri de 420 milimetri pe fata si de 380 milimetri pentru puntea spate. Jantele acestui model au dimensiunea de 22 de inch si sunt fabricate din aliaj usor, prin forjare.

Via | WorldCarFans

Comentarii (5)

  • de ce trebuie sa fie asa de mari jantele ?!?!
    0 1
  • Daca jantele erau mai mici, discurile de frana de 420 de milimetri nu ar fi incaput sub ele. Pe langa asta, folosirea unor jante mai mari permite utilizarea anvelopelor extrem de late, si reduce rotirea in gol a rotilor la plecarile in forta, reducand interventia sistemului de control al tractiunii.
    3 0
  • Gogomanu
    Seamana cu Talbot Solara. Mai ales partea din spate.
    0 0
  • @Sebastian
    multumesc, dar daca cineva din romania si-ar cumpara masina cu jantele astea nu prea i-ar prii. =)
    1 0
  • samana da nu reiasa
    ii copie dupa HYUNDAY CUPE
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru