Noul Mazda BT-50 va debuta în Australia

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 13.09.2010
Noua generaţie a lui Mazda BT-50 va debuta pe 15 octombrie în Australia. Modelul promite un design cu totul nou, care va atrage o nouă categorie de clienţi.

Mazda va dezveli noul BT-50 pe 15 octombrie, la Salonul Auto de la Sydney. Până în acest moment, japonezii au prezentat doar o schiţă a noului pick-up BT-50. Fratele său de platformă, Ford Ranger, a primit un facelift în 2009, iar schiţele lui BT-50 ne arată un model extrem de atrăgător, şansele fiind ca acesta să devină cel mai frumos pick-up dacă modelul de producţie va avea un aspect similar cu schiţele respective. Noul model este dezvoltat de la zero, spun cei de la Mazda, iat atributele sale sunt puterea, fiabilitatea şi personalitatea rafinată. Atât Ford Ranger, cât şi Mazda BT-50 sunt produse în aceeaşi fabrică din Thailanda.

Deşi este un pick-up compact, cei de la Mazda vor să schimbe această imagine cu cea a unui vehicul pentru persoanele cu un stil de viaţă activ. Japonezii vor încerca să schimbe percepţia publicului despre pick-up-uri prin design-ul modern, care va îndepărta modelul de funcţia sa de bază prin aspect, nu şi prin capacităţi.

Astfel, BT-50 se va departaja de crossoverele cu tracţiune integrală destinate oraşului şi a modelelelor caracterizate ca fiind sport doar prin prisma design-ului.

Mazda vrea să atragă clienţii care se fereau până în acest moment de un pick-up din cauza design-ului convenţional. Atributele esenţiale ale modelului vor fi păstrate şi chiar îmbunătăţite, cei de la Mazda punând accent pe puterea modelului şi pe fiabilitatea sa. Nu este clar încă dacă japonezii vor reuşi să dezvolte un nou segment de nişă, cel al ALS-urilor, ceea ce reprezintă acronimul pentru Active Lifestyle Vehicle în viziunea japonezilor.

Via | Nihoncar

Comentarii (6)

  • Pilgrim
    Sper din toata inima ca modificarile sa fie si la nivel de structura. Modelul actual este un dezastru la nivel de siguranta si rezistenta la impact altfel e in continuare un cosciug pe roti.

    http://www.youtube.com/watch?v=atFiywo4r-8
    3 2
  • @pilgrim
    nu stiu ce zici tu acolo dar eu am condus acest model si avea nici mai mult nici mai putin decat vreo 550.000 km si se comporta foarte bine.
    Nu vreau sa verific linkul , dar banuiesc ca sunt aceleasi afirmatii ca si in cazul nisanului navara.
    Ce'ai zice daca eu ma urc intr'un BT-50 si tu intr'un megane( nu am nimic cu megane'ul da prea sustineau francezii ca e cel mai cel la impact din clasa lui) si ne lovim asa .. pe la vro 80 la ora????
    2 0
  • batranul_intelept
    mazda
    Andrey11, nu o lua in nume de rau dar se poate sa pierzi pariul megane vs bt50. mai documenteaza-te si ai sa vezi...

    Cat despre fiabilitatea lui bt50...aici sant de acord cu tine..masinile sunt excelente.
    1 1
  • Pilgrim
    @andrey11
    Nu am zis nimic despre fiabilitate. sunt excelente la capitolul asta. citeste mai bine. eu m-am referit la siguranta si rezistenta la impact. mai bine deschide link-ul si vezi la ce ma refer.
    0 1
  • @ Pilgrim
    Daca nu ma insel Maza foloseste pt modelul vechi BT50 o platforma comuna cu Ford Ranger(sau cum se numeste pick-up-ul respectiv) iar din moment ce Ford sa retras de la Mazda este posibil ca noul BT50 sa fie pe o alta platforma probabil al lui CX9.
    0 0
  • Gena28Allen
    respond this topic
    The mortgage loans suppose to be important for people, which are willing to start their organization. In fact, that is not very hard to get a small business loan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru