Noul Peugeot 2008, spionat în munţii francezi

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 29.09.2010
Peugeot va scoate pe piaţă crossover-ul compact 2008, care va da startul noii familii de modele de segment B ale francezilor. În aceeaşi familie va apărea în viitor noul 208.

Revista franceză Auto Plus a publicat în ultimul număr apărut pe piaţă imagini-spion cu un crossover Peugeot despre care jurnaliştii din Hexagon spun că ar putea să fie lansat - în formă de concept - în cadrul Salonului Auto de la Paris. Conform francezilor, noul Peugeot 2008 va apărea pe piaţă la sfârşitul anului 2011 - începutul lui 2012.

La nivel stilistic, crossoverul compact al celor de la Peugeot se va inspira atât din conceptul urban BB1 (montantul parbrizului), cât şi din conceptul SR1, pe care Peugeot l-a prezentat în cadrul Salonului de la Geneva, în luna martie.

Noul Peugeot 2008 ar fi primul membru al noii familii de modele subcompacte Peugeot, aceeaşi în care va fi lansat ulterior modelul 208, urmaşul de drept al actualului 207. 

via | Auto Plus

Comentarii (5)

  • Am vazut si masini mai frumoase la cei de la Peugeot.
    6 3
  • Coupe ?
    Pare ca are 2 usi , adica 3 .
    1 2
  • Am vazut si romani mai putini agramati decat rolf.
    4 6
  • you_hoooo
    interesant
    O noua masina din ciclul '' iubeste-o sau uraste-o''; un concurent direct pentru proaspat lansatul nissan juke. E interesanta pentru cei care vor sa fie altfel... si sunt destule persoane.
    7 1
  • MccallDonna32
    answer this topic
    People in every country get the credit loans from various creditors, because this is easy.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru