Noul Renault Megane RS, prima imagine

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.03.2009
Renault Sport va dezvalui in cadrul Salonului de la Geneva versiunea de performanta Megane RS, a carui prima imagine a debutat deja in presa.

Salonul de la Geneva se apropie cu pasi repezi de debut si odata cu el noi premiere isi fac loc in presa internationala. Prima imagine a versiunii de performanta Renault Megane RS a fost deja publicata la o rezolutie mica si dezvaluie detaliile de design care vor individualiza produsul diviziei Renault Sport de cea a vehiculelor populare.

Se pare ca versiunea mai potenta va avea la baza look-ul sportiv al variantei Megane Coupe, condimentat insa cu o serie de accesorii noi: un set de jante mai mari cu finisaje negre, etriere vopsite in rosu cu logo-ul Brembo, lumini LED pentru blocurile optice spate si un bodykit care include o serie de extensii pentru spoilere si praguri. Suspensia noua va reduce garda la sol considerabil.

Sub capota noului RS, divizia sportiva a celor de la Renault va introduce o unitate turbo de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 250 de cai putere si un cuplu motor de 340 Nm. Noul Megane RS va fi oferit clientilor in doua variante distincte: RS "standard" si RS Cup.

via | Autoweek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru