Noul Z4 vine in 2009 cu soft top, hardtop si motor diesel

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.04.2008
Viitoarea generatie BMW Z4 va dispune de o paleta larga de optiuni, acestea mergand pana la alegerea tipului de plafon.

Ultimele vesti care vin dinspre interiorul companiei germane BMW arata ca viitoarea generatie a lui BMW Z4 va dispune atat de un hardtop retractabil cat si de o optiune soft top pentru fanii acestui tip de plafon. Daca pana acum informatiile existente se bazau exclusiv pe datele preluate prin fotografiile spion, noile elemente secrete vin pe alta filiera, cea a fanilor BMW.

Evident, soft top-ul va fi alegerea perfecta pentru cei care vor sa economiseasca bani, sa aiba o masina ceva mai sportiva - soft top-ul inseamna automat si o scadere a masei - si, mai ales, pentru cei pentru care locuiesc in zona cu clima calda.

O alta veste legata de noua generatie Z4 este legata de viitoarele motorizari. Astfel, se pare ca viitorul model va dispune - pentru prima data in cariera sa de piata - de o versiune diesel destinata mai ales fanilor europeni ai acestui tip de motoare. Noul BMW Z4 urmeaza sa fie lansat anul viitor, cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva.

via | Leftlane  

Taguri: BMW, Z4

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru