Oakley a prezentat primul sau kit pentru Porsche Panamera

De Sebastian Toma
Publicat Sambata, 05.09.2009
Tunerul britanic Oakley a creat un kit de tuning pentru Porsche Panamera Turbo. In versiunea britanica, acest model dezvolta 680 CP si este mai usor cu 75 de kilograme.

Britanicii de la Oakley au dezvoltat un pachet de tuning pentru Porche Panamera. Modelul german dezvolta acum 680 CP si are o masa redusa cu 75 de kilograme fata de standard. Motorul lui Porsche Panamera turbo a primit un nou sistem de admisie si un sistem de evacuare pentru a putea oferi acest nivel superior de performanta, care a fost completat de o resoftare a unitatii ECU. Sistemul de evacuare al lui Porsche Panamera a fost construit integral din titan si este cu 40 de kilograme mai usor decat cel cu care este echipat modelul din fabrica.

Pachetul estetic pentru Porsche Panamera de la englezii de la Oakley include o serie de elemente din fibra de carbon, doua versiuni diferite de spoiler pentru hayon, un splitter pentru bara fata si un set de jante de 20 inch. Jantele lui Panamera sunt create din fibra de carbon si reduc masa modelului cu 35 kilograme. Spoilerul fata a fost si el redesenat, iar Panamera a primit un set de praguri laterale, similare cu cele prezente pe modelul GT2.

Plafonul a fost imbracat in fibra de carbon, dar englezii nu au eliminat trapa lui Panamera.

Via | GTSpirit

Comentarii (1)

  • .........
    Mortala rau........
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru