Octombrie, cea mai buna luna pentru VW in 2007

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 15.11.2007
VW a vandut 3,04 milioane de unitati in intreaga lume in acest an, ceea ce reprezinta un record.

Esential

3,04 milioane de unitati Volkswagen au fost vandute anul acesta la nivel mondial.

Volkswagen a livrat 318.000 de vehicule la nivel global, in luna octombrie 2007, ceea ce reprezinta o crestere cu 12,5% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, luna octombrie devine cea mai puternica luna a anului 2007 in ceea ce priveste vanzarile Volkswagen.

Livrarile efectuate in primele 10 luni ale anului au crescut cu 8,7%, iar la nivel mondial s-au vandut 3,04 milioane de vehicule Volkswagen, cea mai mare cifra inregistrata pana acum in aceasta perioada. “Gama larga de modele dotate cu tehnologie inovativa, completata de noile produse de calitate superioara, precum proaspatul model lansat, Tiguan, dar si o concentrare mai puternica asupra pietelor individuale, au contribuit la aceste rezultate financiare de exceptie. Cu peste 3,5 milioane de vehicule livrate pana la finalul anului, nimic nu ne mai sta in cale pana la atingerea unui nou record al vanzarilor”, declara . Martin Winterkorn, CEO Volkswagen.

Si in Romania s-au inregistrat rezultate remarcabile in privinta vanzarilor, in primele 10 luni ale anului 2007.

In perioada ianuarie – octombrie 2007 au fost vandute 18.532 de autovehicule marca Volkswagen, in crestere cu 60,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut (11.554 unitati). Modelele cele mai vandute in Romania sunt Polo, Golf si nou lansata Jetta, in timp ce Passat si Touareg sunt lideri detasati pe segmentele din care fac parte”, declara Matei Albulescu, brand manager Volkswagen in Romania.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru