OFICIAL: Dacia lanseaza seria limitata Logan si Sandero Kiss Fm

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 27.10.2009
Dacia Logan Kiss Fm si Sandero Kiss Fm vor fi disponibile in reteaua constructorului roman de automobile de maine. Sandero Kiss Fm are un pret de pornire de 9.400 euro, pe cand Logan Kiss Fm pleaca de la 8.300 de euro.

Seria limitata Kiss Fm a modelelor Dacia revine pentru Logan facelift si Sandero. Aceasta versiune beneficiaza de dotari suplimentare si de elemente de design atragatoare. Cele doua versiuni Kiss Fm ale modelelor Dacia Logan si Dacia Sandero vor debua cu ocazia "Zilelor Dacia Kiss Fm", care vor avea loc in perioada 2-14 noiembrie.

Pe langa elementele de design exterior, seria limitata Kiss Fm beneficiaza si de dotari interioare si elemente de design interior realizate de echipa Centrului de Design Renault din Bucuresti. Atat Logan Kiss Fm, cat si Sandero Kiss Fm sunt echipate standard cu un radio CD Sony care suporta formatul MP3 si au conexiune USB. Versiunea precedenta a lui Logan Kiss Fm era echipata cu un radio CD Blaupunkt, care beneficia doar de functia MP3. Mai mult decat atat, editia limitata Kiss Fm beneficiaza si de o tapiterie speciala.

Ambele modele Dacia in versiunea Kiss Fm sunt disponibile in trei culori: Gris Platine, Noir Nacre si Rouge de Feu. Dorinta fanilor Dacia a fost indeplinita, iar blocurile optice ale lui Sandero au un fond negru, similar cu cel al lui Sandero Stepway. Gama de motorizari a seriei limitate Dacia Kiss FM include urmatoarele propulsoare: 1.4 MPI 75 CP, 1.2 MPI 16v 75 CP, 1.6 MPI 90 CP, 1.5 dCi 70 CP, 1.5 dCi 85 CP.

Modelul Logan Kiss Fm beneficiaza de o motorizare in plus – 1.6 MPI 16v 105 CP.

Dacia Sandero Kiss Fm are un pret de pornire de 9.400 de euro, iar varful gamei are un pret de 11.300 de euro, in functie de motorizarea aleasa. Logan Kiss Fm are un pret de pornire situat la 8.300 de euro, pe cand varful gamei costa 10.350 de euro. Versiunea speciala a modelelor Dacia Sandero si Logan va fi disponibila in reteaua comerciala Dacia incepand cu 28 octombrie.

Printre gama de echipamente optionale si accesorii de care beneficiaza editiile limitate Kiss Fm ale modelelor Logan si Sandero putem enumera: stickere exterioare, tapiterie si breloc personalizate "Kiss Fm", ABS, AFU, aer conditionat, computer de bord, proiectoare ceata, scaun sofer reglabil pe inaltime, volan reglabil pe inaltime, directie asistata hidraulic, geamuri electrice fata, bare de protectie in culoarea caroseriei, jante de otel de 15 inch , vopsea metalizata si altele.

Via | Dacia

Comentarii (55)

  • peugeot
    la banii astia iti iei un 207
    20 18
  • Are dreptate baiatul @dmd, iti poti lua altceva mai serios.
    18 13
  • din ce imi aduc aminte, editia limitata de kissfm anterioara nu a fost chiar limitata...s-a vandut chiar foarte mult timp si foarte bine fiind de fapt un ambition (varianta full) fara jante de aluminiu si doar cu motor de 1.4; a, si peste astea avea interior de prestige. acum vad ca are toate motorizarile.. concluzia e ca se va vinde bine pentru ca e mai ieftina decat varianta de varf.
    16 2
  • la banii aia tre sa fii tzaran rau de tot .. sau un "patriot" convins ca sa cumperi o dacie :)
    12 18
  • la "banii astia" trebuie sa fii taran sa iei in considerare un 207 cu pret de pornire de 9.700Eu FARA TAXE!!!!...sau trebuie sa fii prost cu adevarat sa nu stii sa faci un calcul elementar

    iar seria aia "limitata" s-a vandut ani de zile deci numai limitata n-a fost.
    17 4
  • taranul de oras e cel mai prost animal
    15 5
  • Logan
    Am luat un Logan Ambition SH, cu km foarte putini, la jumatate de pret, un chilipir. Acum imi dau seama ca si noua daca era, la banii pe care i-am dat pe ea, tot nu merita.
    Este un dezastru de masina.
    Trebuie sa fii tampit, cu acte in regula, sa cumperi asa ceva de nou la banii ceruti.
    15 19
  • @alex
    dar inainte sa o cumperi nu ti-ai pus intrebarea de ce o vinde atat de ieftin cu km putini si cu toate dotarile? stii vorba aia: cine nu beleste ochii, beleste punga... eu am tot un ambition dar luat de nou, acum are 32000 km si pot sa spun ca masina este impecabila d.p.d.v tehnic
    21 6
  • Ripper
    Dacia
    Nu inteleg ptr ce este atat de limitata. Pt ca are un sticker, un breloc si o tapiterie diferita? Te doare capu si cu astia de la Dacia...
    16 5
  • bogdanc
    Nu m-ai inteles. Masina nu are nimic defect sau hibe ascunse.
    Am luat-o de la o cunostinta care avea nevoie de bani urgent, l-am ajutat si cum nu a mai putut sa-i inapoieze am oprit masina.
    Ziceam ca modelul de masina in sine este un dezastru.
    Cel putin mie nu-mi place deloc, nu ma pot acomoda cu ea.
    Este parerea mea si nu generalizez la intreaga gama Dacia pentru ca nu cunosc restul de modele.
    17 5
  • Pretul e cam mare pentru ceea ce ofera Loganul, macar filtru de polen daca avea sa nu bage tot praful inauntru. Dar daca romanu se multumeste cu el si nu are pretentii si il cumpara e normal ca pretul sa fie asa mare. Tinand cont ca sunt o gramada de banci care au masini recuperate pentru neplata oferta e atat de mare la masini ( vw, skoda, toyota, opel, Kia...etc ) care sunt in jur de 10.000 euro cu km putini si inca in garantie, cred ca tre sa fi mare prost sa cumperi logan nou, mai ales ca si piesele la Logan sunt
    la fel de scumpe ca si la celelate marci cateodata chiar mai scumpe.
    11 3
  • dacia
    Cred ca numai in RO marca nationala e criticata cu atata vehementa. Tineti-va gura, chiar daca nu va place si ramaneti cu vw si audi ale voastre, daca le aveti. Daca iti sustii produsele nat, susti economia, bugetul, etc, chiar nu pricepeti?! Si oricum, un Logan la cate ofera nu poate costa cat un TATA nano, si daca va aduceti aminte VW cand a venit la Skoda a fabricat Forman/Favorit masini modeste si la vremea aia, nu Octavia, asa ca lucrurile bune se fac in mod treptat, iar in cativa ani poate vom vedea si o "octavie romaneasca".
    16 2
  • natie de idioti
    te cam incurci in logica" ta super originala. Si citez: "tre sa fi mare prost sa cumperi LOGAN NOU, mai ales ca si PIESELE la Logan sunt
    la fel de SCUMPE...bla, bla"

    "Prietene" SS...nou inseamna garantie 3 ANI, adica pretul acelor piese scumpe e doar asa, pentrru alde tine care cauta nod in papura

    De unde pana lu' Hector mai apareti, chiar nu ganditi inainte de a scrie?
    11 6
  • Diferenta pe care nu o pricepi tu este faptul ca nu va exista niciodata o ''octavie roamaneasca'' pentru ca noi Renaul nu e Vw asta e un motiv si apoi sa fim realisti noi romanii nu suntem capabil de nimic bun. Nu avem turism si sosele iar bulgarii au poate te intrebi de ce nemtii investesc in Bulgaria si nu in Romania.. pentru ca noi nu am facut decat afaceri proaste din 90 si pana in prezent, pentru ca nu suntem capabili, pentru ca furam prea mult..etc Eu nu pot sa ridic Dacia in slavi pentru ca are mai putine dotari decat o masina din anii 80 si nu isi justifica pretul.
    6 5
  • Roland, garantia de 3 ani nu te scuteste de achizitia pieselor in caz de belea ... baietii aia de la service sunt "antrenati" special sa gaseasca defecte in afara garantiei , si te trezesti ca te scoate vinovat pentru 90% din defectele ce pot aparea la masina.
    Pe langa asta , conditiile garantiei nu sunt asa clare ... sunt o gramada de "virgule" si "paranteze" menite sa ii ajute pe cei din service sa te scoata dator .

    Parerea mea ar fi sa nu aparam cu vehementa masinile noi cu garantie, pentru ca , statistic vorbind, garantia nu inseamna decat obligativitatea de a plati revizii ULTRA SUPRA EVALUATE pentru masina pentru 80-90% din cazuri.
    Prea putini merg la service in garantie, cu probleme ce sunt acoperite de garantie - marea majoritate se izbesc de un " Garantia nu acopera !! " spus ferm de un nene la ghiseul unde iti inmana un deviz de 10 milioane pentru un stergator si 3 litri de ulei.
    8 2
  • De ce as da mai multi bani pe o masina cu care doar fac reclama? Astia au luato razna gravvvvv de tot.

    Sunt firme care dau bani la clienti sa isi lipeasca colante cu reclame pe masini. Romanii sunt pe dos, jur!
    4 1
  • re:
    Un alt mare fasssssss!!!
    -care "elementele de design exterior"??? stiker lipit pe usa sau aripa spate?
    -"Dorinta fanilor Dacia a fost indeplinita, iar blocurile optice ale lui Sandero au un fond negru" - intr-adevar mi-am dorit asa ceva de mic copil.
    -"Dacia Sandero Kiss Fm are un pret de pornire de 9.400 de euro..."
    si totusi, hai sa fim realisti, in momentul de fata pentru banii astia poti alege cu totul altceva mai ales ca intotdeauna voi fi tentat sa mai pui cateva optionale peste.
    7 2
  • phyzics for idiots
    "faptele" de care vorbesti sunt la fel de prezente si in celelalte service-uri. Sa nu-mi zici ca nu e asa.....Daca nu as fi avut tangenta cu serviceuri Dacia as tacea, dar pot sa-ti zic ca oamenii inteligenti (indiferent de studii, urban.rural, etc) incep sa-si cunoasca drepturile cand e vorba de garantie.
    E foarte usor sa stai pe margine si sa strigi hotul considerand ca lumea e proasta. Cel mai probabil asta este mentalitatea bagatorilor de seama.....

    nimeni nu sustine cu vehementa masina nationala, my friend, dar conform legii a 3-a a dinamicii oricarei actiuni ii corespunde o reactiune de aceeasi forta si de sens contrar.
    2 1
  • Aditza
    Toate-s vechi si noua toate
    Ha ha ha ha. Radio CD-mp3 Sony care apare in imagine mi l-am pus eu pe Matiz acum 3 ani de zile. Bine nu are USB dar in rest fata e identica. Puteau pune si ei un model mai nou.
    Imi place tapiteria megru cu rosu dar intrebarea e de ce pe unde merg eu cu masina sa fa reclama gratuit unui post de radio????
    8 0
  • Roland ... io nu cred ca am vorbit urat la adresa ta .. deci te-as ruga frumos sa iti revizuiesti un pic atitudinea.

    statistic vorbind oamenii "inteligenti" sunt mai putini decat "cei multi" ... asa ca afacerea prospera
    1 2
  • apropo' de logan diesel, "varful" de pret al gamei , am o intrebare catre posesori:
    cat consuma pe autostrada spre constanta la 130km/h ? ( presupunand ca ai familia in masina si bagaje pentru 3 oameni in portbagaj )

    asteptam raspunsuri de 6% ca sa avem de cine rade ;)
    2 7
  • sorry, nu a fost cu intentie...."atitudinea" nu iti era adresata in mod special si personal. Ci doar acelora carora orice s-ar face bun in tara asta nenorocita lor le pute.

    Asa ca... nothing personal
    2 1
  • roland_st pai spune tu ce se face bun in tara asta ?
    La sosele bulagarii sunt peste noi, la anu la bulgari se tin o etapa WRC apoi in 2011 o etapa In CM motociclism viteza si se asteapta sa primeasca Ok si pentru Formula 1. Mai tre sa se apuce de facut masini.... Daca sunt roman nu inseamna ca tre sa apreciez orice c.. findca e romanesc, mai ales un ... scump. suntem ultima tara din europa, se fura la noi si calea ferata functionala, ne-am facut de ras peste tot (la furat si la cersit).... atunci cand vom intelege ca astia suntem si ca mai mult nu putem.. poate ca atunci o sa incepem sa realizam ceva bun.
    7 2
  • @roland_st
    "doar acelora carora orice s-ar face bun in tara asta nenorocita lor le pute." TRUE. Si din pacate vorbim despre 80% din populatie :)
    Si este extrem de pacat ca tot acesti 80% isi dau cu parerea din auzite , nu din experienta.

    Sunt curios ,daca de maine s-ar face Aston Martin/Ferrari/Lamborghini , ce parere ar avea romanii despre aceste masini :))

    PS: unkle , tu esti exclus din cei 80% . Din cand in cand , chiar stii ce vorbesti :P
    3 1
  • din c... ala scump se "hranesc" zeci de mii de muncitori. Spune-le lor cum sta treaba si apoi iti spun ce alte bune care se fac la noi; ca acum, in afara de de Logan care se vinde inclusiv afara nu stiu altceva decat de curatzeii de cersetori, inteligentii de manelisti in trening si bunatatile de c..... Prefer totusi .... de Logan
    Cat despre WRC, F, etc, strict dpmdv astea nu mi se par cine stie ce realizari. Sunt tari in vest care nu au macar una dintre aceste incredibile si nemapomenite evenimente si traiesc mai mult decat rezonabil. Dar na, ii trebuie chelului tichie de margaritar si romanului etapa de F1.
    4 1
  • vorba multa saracia omului
    Ma intreb daca nu se inventau astfel de sectiuni cu mesaje si forumuri ce va faceati, sunt bune pentru descarcare ca asa nu te mai certi cu sotia sau nu iti mai bati copii aiurea, dar in rest nimic constructiv dintr-un forum sau ceva asemanator, la cati isi dau cu parerea zilnic pe net, pai cred ca am putea face din Romania Nr. 1 mondial in materie de orice peste noapte. Adica pe scurt, fapte nu vorbe.
    4 0
  • fan KISS
    Se fac de ras
    Se fac de ras astia de la KissFM, ii credeam baieti destepti. Dar uite...toti pt. bani....au ajuns sa promoveze kktu asta de dulap mergator.
    7 6
  • Marius_New
    Vive la Roumanie, vive Dacia !!!
    Am citit ce s-a scris mai sus. Cam toti au deptate, obiectiv si subiectiv vorbind.
    Domnule......intr-o tara ca Romania, de mana a doua...cu o infrastructura de ev mediu tarziu...cu carburanti "aditivati cu apa" si unde te fura la pompa.....cu serviceuri de cacat (scuzati expresia) unde 90% din asa zisii mesteri sunt derbedei cu scoala preofesionala la activ........si cu piese de schimb pt masini superscumpe de te doare capul, eventual contrafacute prin garaje de la marginea marilor orase.......................................va intreb eu, chiar se merita o astfel de masina Dacia de aproape 10 000 euro??? chiar se merita o masina buna??? asta ne trebuia noua??? asta e mandria industriei nationale???
    Cei de la Dacia, trebuiau sa faca o masina ieftina, superfiabila, fff simpla, fff practica, si fff economica. Ori francezul asta nu intelege. Sau poate ca intelege, dar cata vreme exista prosti care cumpara produsele lor - banul curge intr-o veselie. Suntem penali rau, fara atitudine, fara viziune. Si vom mai fi asa, mult si bine. Vive la Roumanie, vive Dacia :))))
    5 3
  • serios?
    "o masina ieftina, superfiabila, fff simpla, fff practica, si fff economica"

    da-mi un exemplu, atat, UNUL singur de model care sa aiba caracteristicile enumerate mai sus.
    3 6
  • fcpp1924
    re
    La banii astia imi iau OPEL ASTRA GTC.....deci........omorativa cu tot cu dacia voastra
    4 3
  • dacia
    fraier e cine cumpara, nu cine vinde...
    o zi buna intr-o tara de kkt
    4 4
  • decius
    decius80@gmail.com
    breloacele face toti banii.... nici in bazar nu gasesti breloace mai mistocare... hai lume la logan ca are breloace bengoase.
    5 3
  • FaraCaPdeP1924
    tu n-ai bani nici sa treci strada....
    1 1
  • Asa mai zic si eu!!
    Piesa frate ....arata de inbunesti in editia asta.....
    3 1
  • Megalodon
    :)))))Romanian Idiot:))))
    Cat de .......lipsit de logica si gandire ....cum sa dai o gramada de bani pe o masina branduita cu kiss fm????? Din contra, trebuia ca din pretul masinii, Kiss fm sa suporte imbunatatirile facute si pretul sa fie egal cu modelul standard. Si atunci cu adevarat era o serie LIMITATA. Cum sa-si faca kiss fm publicitate pe banii mei????!!!! Nu ai mei, dar zic in general, e identica situatia ca atunci cand dai bani sa-ti cumperi o sapca cu coca cola:))))))...si-o mai porti si mandru:)))))
    4 1
  • nelutzu
    vreau 2..
    chiar ca e limitata...brelog cu kiss fm,dintotdeauna mi-am dorit un brelog ca acela la cheia de la masina mea.merita toti bani pentru aia:))
    3 1
  • flaviu c
    mda..
    iar am facut gresheala sa citesc toate mesajele, spun gresheala pt ca ultimele sunt totale....
    deci 10.000 e pt o mashina noua nu sunt multzi..
    nu shtiu catzi dintre voi atzi urcat in noul polo de ex...
    voua vi se pare mult pt ca la 12-13 mii va luatzi un 525d din 2003 super dotat si super stabil....dar cu 500.000 km....
    dar nu va trece prin cap ce se-ntampla cand va cade un injector
    sau ceva mai putin...o macara de geam...
    nu va ganditi si de asta vorbiti prostii...
    4 1
  • pentru roland!!
    asa tata...fii multumit cu dacia logan ca doar este o masina numai buna pentru gropile din aceasta tara minunata si unde mai pui ca are si dotari genul: ABS(care de aproximativ 1 an a devenit obligatoriu la toata gama dacia, ca deh...siguranta e pe primu' loc !), aer conditionat precum si geamuri electrice.
    si daca mai intervine si sentimentul de patriotism ...

    PS: din cauza oamenilor ca tine ne multumim cu orice ne pica in mana(no offence...) in loc sa invatam de la altii si sa punem in practica.
    Cat despre ideea de nationalism/patriotism...daca traiam prin elvetia sau germania era ok, asa traind in aceasta tara "mirobolanta" prefer sa fiu subiectiv.

    ps2: eu unul consider ca pentru banii pe care ii castig (si asa putini pentru cele 8-9 ore pe care mi le petrec cu ochii beliti zi de zi in monitor si printre sutele de linii de cod) prefer sa am alte asteptari de la o masina noua de 9-10 mii de euro...si am.
    bafta.
    4 1
  • varianta MCV ?
    Nu-mi e clar... modelul Logan Kiss FM va fi disponibil si in varianta MCV ?
    1 4
  • flaviu c pretul unei casete la logan care vine si cu bielete cu tot:1700 ron simpla,2300 ron cu servodirectie,pret de fabrica iar pretul unei casete de directie BMW (E46) 320 D costa 1830 RON nou nouta la Autokarma.
    Cauta cat vrei tu pret la macara de geam tea sigur eu ca la BMW pretul pieselor de schimb la Logan Vs BMW si o sa ramai masca.
    Pretul pieselor Bmw sunt chiar acceptabile si ma refer la pretul pieselor noi la modele noi nu la modele de 20 ani.
    2 2
  • HA HA H A
    HA HA H A
    SPUNE-MI SI MIE DOAR ATIT:UN B.M.W CU MOTOR CU 500.000KM IN BORD CAT VA MAI TINE PINA PICA CEVA(MOTOR,CUTIE,BUCSI,PIVOTI).SI DACA TOT STI PRETURI,DE CE NU NE SPUI CAT E UN INJECTOR DE B.M.W NOU SI CUM TREBUIE CUMPARAT SI MONTAT.AI ZIS CA PRET CASETA DIRECTIE LOGAN DE "FABRICA" CU BIELETE CU TOT,ADICA SI CU CAPETELE DE BIELETE DOAR SA LE MONTEZI E A...T.DAR DUPA CAT TIMP SCHIMBI TU LA LOGAN CASETA DE DIRECTIE SI BIELETELE(CATI KM).STII CUMVA CAM CATI KM TE TIN PIESELE ALEA DE LA AUTOKARMA?CA DACA ZICEAI CA CUMPERI PIESE DIRECTDIN UZINA B.M.W TE CREDEAM,DA' ASA?STIU CA LA B.M.W CUMPERI MAI RAR PIESE CA SUNT MASINI MULT MAI BINE REALIZATE.E46 PTR. CE MODEL SERIE DE B.MW 320D ESTE?NU DE ALTA,DA-S CAM MULTE VARIANTE...DA NU NE ZICE TU NOUA CA SUNT MAI IEFTINE CA LA LOGAN PIESELE DE B.M.W,CA NU TE CREDEM.IAR DACA NU STII STAI ACASA SI SCUTESTE-NE CU ALE TALE CUNOSTINTE.
    3 2
  • HA HA HA
    HA HA H A
    CICA LOGANU ALA DIESEL CHIAR CONSUMA 6%.da' cine n-are si nu-i place, de un' sa stie.CE CREZI CA-I B.M.W SA CONSUME 5LITRI SI-O GALEATA?TE INSELI.E DOAR O SIMPLA MASINA DE FAMILIE,PE CARE,DIN NEFERICIRE DIN CE IN CE MAI MULTI ROMANI O CUMPARA.(PRINTRE EI SE NUMARA SI OAMENI CARE AU AVUT SECONDURI-SI AU LUAT LOGAN; SI OAMENI CARE CRITICAU LOGANUL-SI PINA LA URMA L-AU CUMPARAT).SI DIN NEFERICIRE PTR. VOI ASTIA CU SECONDURI GEN B.M.W SI ALTELE(NU VORBESC DE OAMENII SARACI CARE AU SECONDURI DIN LIPSA DE BANI DE MASINA NOUA),CEI CARE AU LOGAN SUNT DIN CE IN CE MAI MULTI...HA HA H A..
    4 2
  • @...
    pentru sec: ce asteptari ai de la o masina de 9.000 de Eu? Ai condus/ai in proprietate un Logan? Omule tu iti belesti ochii in monitor ca si mine dar asta nu insemna ca si intelegi cum stau treburile. Chestiile astea nu le citesti "printre linii" de cod. Dealtfel esti asa de obosit ca in mesajul tau te cam incurci in logica. No offence.

    Spor
    1 3
  • HA HA H A tu nu sti sa citesti, eu nu ma refer la faptul ca prefer o masina de 500,000 km in dauna Loganului nou, ma refeream la faptul ca la 9000 euro ai posibilitatea acum sa iti iei o masina veche de maxim 2 ani cu 30.000 Km care sa fie cu 10 clase peste Logan ( Skoda , Seat, Opel, Kia ) care sa fim seriosi sunt mult mai sigure, mai stabile, mai dotate cu mai multe optiuni. Si sa imi spui tu mie ca preferi Logan nou decat Octavia de 2 ani vechime cu 20.000 Km.
    0 2
  • flaviu c
    SS
    dak tu crezi ca cumperi de undeva ocatavia de 2 ani cu 20.000km esti naiv rau tata....
    si-a cumparat o prietena una de 3 ani (anu trecut) cu 180.000 aparent si-a dat pe ea catre 14.000e atunci 1,9tdi super dotata.
    dar s-a dovedit ulterior ca manca 2l ulei la 10.000 km.......si km real era peste 350mii
    asa ca dute tu si cumpara-mi ocatavia de 2 ani si 20.000 km la 10.000e
    (de parca cineva isi da masina dupa 20.000. sau in mod paradoxal ar avea numai 20.000 dupa 2 ani de folosinta)
    2 1
  • SS
    ...esti dus rau cu pluta. Aceeasi mentalitate de rupt in fund dar cu mandria pana-n gat. N-ai bani sa treci strada dar iti tragi SH doar sa nu fii comparat cu vecinu cu Logan care in acceptiunea ta e prostu' satului.
    1 1
  • Ma ingrozeste prostia voastra.
    flaviu c - ai auzit demasini recuperate leasing ? nu ma apuc acum sa iti pun linkuri sa iti demonstrez ca habar nu ai preturile, se vede ca nu ai nici o treba de spui ,,parca cineva isi da masina dupa 20.000. sau in mod paradoxal ar avea numai 20.000 dupa 2 ani de folosinta'' RECUPERATE = firme, pers fizice care nu au platit li sa luat masina e asa de greu sa intelegi? au preturi foarte mici, vor sa scape de ele si 2 daca ai papagal scoti si 2000 euro reducere pe criza asta. Nu stau sa va invat acum cum dracu sa luati un Golf cu 30.000 Km la 10.000 Euro ca nu ofer consultatia pt toti fanii Logan dar daca vrei sa iti iei masina buna la pret de Logan Kiss FM te asigur ca iti iei exclus targ vitan, samsari, baietasi...
    0 2
  • Apoi pe mine nu ma surprinde atitudinea posesorilor de Logan care sunt o specie aparte uitati ce scriu posesorii de logan pe forumul lor despre confortul Loganului in comparatie cu alte masini citez : ,,Logan 4 ever Organizator de Intalniri : Un amic de-al meu are Audi A8 si cand merg cu el nu stau la fel de comod ca in Logan sau ca in Citroen C4 Sedan.'' sau ,,Pacco Loganist de 5 stele : Am mers si cu BMW si am fost total dezamagit de alte chestii,si anume pocneste bordul din lemn,iar la 170 ai senzatia ca nu sunt inchise bine usile fata.Era seria 5 din 2007,, eu zic ca e de plans nu de ras.
    0 2
  • flaviu c
    bai inteligentule
    astea cu recuparerile de leasing sunt situatzii exceptzionale, recent aparute si nu vor tine la nesfarsit. eu vorbesc de situatii normale, de zi cu zi, nu doar de clipa de fata.
    si in conditiile specificate de tine, exista si loganuri la pitesti trimise inapoi pt neplata leasingului, tot la bani putini.
    asa ca scuteste-ma cu golfu tau 1.4/80CP ca nu-i mult peste logan si in sit data de tine (afacerea momentului) loganu 1.4 ii 5000.
    Daca ai cat de cat habar de clasele masinilor n-o sa mai compari masini clasa mare (serie 5) si clasa de lux (a8) cu masina de clasa compacta
    1 1
  • SUBMARINU
    BRAVO
    Loganu si erau deja 'limitate', asa ca nu le vad rostu...
    0 2
  • 13.000 euro octavia sh cu 350.000 km?
    Am citit un post mai sus si am zis sa intru si eu un discutie. Cu 9800 euro tocmai am luat un Astra H caravan nov 2006 deci in acte fabr 2007, 56.000 km reali (am verif la reprez..,.. dar se vede..:)), 1,7 CDTI de 101 cai. Am fost la un simplu dealer in Germania. Masina are km reali, carte service, arata ca noua, functioneaza ca la 5 km, senzori parcare, lumini, 8 airbag, ESP, comenzi pe volan, navigatie, ecran color.... a fost in leasing la o firma care a mers doar pe autobann cu ea (se vede ca nu are urme de folosinta) e impecabila, aia ti-o dau polishta ca la showroom.... Si cam asta e pretul in Germania.... Masina e inca in garantie....insa la cum se comporta mai merg 100.000 km fara sa-i schimb nimik.... Inafara de cei 9800 cat a costat ea cu tot cu tva, am mai dat 100 e pana in germania cu atlasib, si cam 250 euro alte chelt ( numerele provizorii si cobustibilul pana in romania, taxe de drum). deci 10.050 euro... si pot zice ca am masina noua.... ma mai costa maxim 500 euro inmatricularea in romania.... Na. e Opel insa e cu mult peste Logan...de curiozitate intrati intr-un Astra H (finisaje, zgomote)..... aa..si am si un set de roti iarna cu tot cu jante:)
    1 2
  • trucon
    pro si contra dacia
    in majoritatea mesajelor pe care le-am citit mai sus , unii sunt pro alitii contra pt dacie , eu zic ca fiecare din noi avem anumite asteptari de la o masina , iar in momentul in care masina se ridica la nivelul asteptarilor noastre suntem satisfacuti de ceea ce ea ne ofera . Asadar nu cred ca trebuie sa ne aruncam vorbe grele unii altora , indiferent din ce tabara facem parte , important este sa ne dezvoltam cunostintele si sa intelegem ca vrem, nu vrem DACIA ne reprezinta. Va spun acest lucru deoarece am fost acum 3 sapt in Spania si am ramas surprins de un fapt , langa reprezentanta RENAULT era si reprezentanta DACIA exact la fel cum sunt reprezentantele la noi in tara , atunci , m-am gandit ca , e foarte bine acest lucru pt. noi Romanii ca suntem reprezentati in afara , in comparatie cu Turcii care ei fac modelele Megan , Clio , Simbol si cine stie ce alte modele sub sigla Renault .
    Concluzie :
    Trebuie sa fim mandri pt ca suntem reprezentati se marca noastra autohtona , in comparatie cu alti vecini de-ai nostri ca nu se poat mandri cu asa ceva , si tot la capitolul mandrie fata de alti vecini de-ai nostri trebuie sa fim deoarece la noi in tara se fac multe componente pt masini de top din afara ca de ex. volanul, centurile, airbag-urile, instalatiile electrice, si multe alte echipamente !!!
    1 1
  • ha ha ha
    ha ha h a
    mai inteligentilor...mai cititi odata mesajul...ma refeream la uzura unei masini in timp(partea mecanica,revizii,piese)...daca o iei deja uzata...e ca si traseista aia cu care au...mers nu stiu cati...voi va bucurati ca la bani putini luati masina cu nu stiu cate dotari(e mai important sa aiba magazie de cd si tub de bas,decit bucsi si pivoti noi)...de acord...dar de ce nu va ganditi ca cei care vand pe la autohausse masini,nu le vand de bune,ca daca erau bune,poate ca le mai foloseau ei,nu sareau pe voi sa vi le vanda voua.../sunt curios cand iti iei masina de la nemti daca iti poliseaza si motorul si bucsile si pivotii(dupa cum spuneam inainte,conteaza ca arata bine si are dotari si atit)/nu sunt de acord cu ceea ce fac kiss fm si dacia;ar trebui ei sa ne plateasca pentru ca practic isi fac reclama pe buzunarul nostru;ia auzi:cd cu conexiune usb-alte masini au deja bluetooth(navigatie pe mobil cu bluetooth,handsfree cu bluetooth),comenzi vocale./ar trebui ca dacia asta sa scoata o masina gen octavia,dar cu pretul loganului de acum,daca s-ar putea;in concluzie cea mai buna masina e aia care o ai si cu care iti faci treaba;iar pentru care n-au masina sa reuseasca sa-si cumpere si va asteptam la taifas...
    1 1
  • Claudiu
    logan model sept 2008
    nu stiu de ce a trebuit sa renunte la bara de torsiune deoarece acum e in pericol caseta de directie . Eu am schimbat deja una si dupa 1500km a inceput sa bata din nou . Am fost la service pt ca ee in garantie si au zis ca e in studiu si sa mai astept ca nu pot sa o inlocuiasca . Zic ei ca cei de la Pitesti mai studiaza cauza ...... niste dobitoci
    0 0
  • LOGANULLLLLLLLLL
    Am facut gresala sa iau un auto nou si am luat teapa cumparand un logan . MAI RAU NICI NU PUTEAM ALEGE . Sunt dezamagit si eu am patit acelasi lucru cu caseta de directie bate pe viraje de zici ca se rupe . Acum astept si eu solutia miraculoasa care sa inlocuiasca bara de torsiune sau eu stiu ce ...... Oricum sa platesti atatea bani si sa umblii cu zdrancanitul dupa tine mi se pare ca numai la noi se poate intampla .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru