Oficial: Fiat 500 Cabrio, primele schite si primul teaser

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.02.2009
Fiat a publicat astazi primele schite si primul teaser ale viitorului 500 Cabrio, model asteptat sa debuteze in premiera mondiala la Geneva.

Dupa o indelungata asteptare si dupa mai multe fotografii spion Fiat a decis sa sparga gheata si sa dezvaluie primul teaser al noului 500 Cabrio. MINI modelul va primi un acoperis retractabil si va putea fi admirat de fanii brandului italian abia luna viitoare in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Teaser-ul dezvaluit de oficialii din Torino nu tradeaza mai nimic din designul noului membru al gamei 500. Totusi curiozitatea fanilor va fi satisfacuta de cele doua schite publicate de constructorul italian, care rezolva misterul rabatarii acoperisului.

Astfel, asa cum se anticipa de ceva vreme, noul 500 Cabrio nu va fi un model decapotabil complet, acoperisul din panza urmand sa fie sustinut de montantii posteriori, la care nu s-a renuntat. Varianta decapotabila va imprumuta trenurile de rulare ale variantei coupe, mai exact cele doua motoare pe benzina de 1.2 si 1.4 litri si turbodiesel-ul multijet de 1.3 litri.

Fiat a ales si un nume pentru cel mai nou model din gama sa, mica decapotabila urmand sa se numeasca 500 C.

Vanzarile vor fi demarate cel mai probabil in vara acestui an in Europa si mult mai tarziu pe celelalte piete.

via | CarScoop

 

Vineri 13 februarie, ora 17:00, CHAT LIVE pe Automarket cu Mihai Panaitescu - cel mai cunoscut designer auto roman. Pentru informatii si inscrieri INTRATI AICI!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru