OFICIAL: Kia No. 3 Concept anunta un produs de serie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.03.2009
Dupa ce a prezentat conceptul Kia No.3 la Salonul Auto de la Geneva, Kia a anuntat ca acest concept va duce la un model de serie.

Kia a prezentat noul sau concept No.3 in standul sau de la Salonul Auto de la Geneva, alaturi de c’eed ISG si prototipul c’eed hybrid. Noul concept MPV a fost creat cu intentia de a revolutiona acest segment si de a ilustra versatilitatea modelelor de clasa mica.

Noul MPV de la Kia a fost desenat de catre echipa europeana de design a producatorului coreean, condusa de Peter Schreyer. Acest model se incadreaza in clasa mica datorita lungimii sale de 4.045 milimetri, ceea ce il face suficient de manevrabil pentru a strazile inghesuite ale orasului, si totusi suficient de mare pentru a gazdui patru sau cinci pasageri.

Kia No.3 se distanteaza de modelele celelalte din segmentul sau prin aspectul inedit. Conceptul are blocuri optice de dimensiuni mari si o grila fata cu o forma neobisnuita. Aceste elemente il fac sa aminteasca de noul Soul. Parbrizul se extinde intr-un acoperis panoramic din sticla, oferind senzatia de spatiu.

Via | Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru