OFICIAL: Lexus LF-Ch, compacta premium de la Frankfurt

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.09.2009
Lexus a publicat in sfarsit imaginile oficiale ale conceptului LF-Ch, din care se va naste rivalul lui BMW Seria 1 si al lui Audi A3.

Dupa doua serii de teasere si o galerie foto iesita ieri neoficial pe internet, Lexus a publicat in sfarsit detaliile si fotografiile de presa ale celui mai nou concept al sau: LF-Ch. Vorbim de prototipul care prefigureaza mult-asteptatul rival compact al lui BMW Seria 3 si Audi A3, modelul de serie urmand sa intre pe piata in cursul anului viitor.

Asa cum ne asteptam cu totii, Lexus nu a creat doar o masina de clasa compacta si atat, dezvoltand un model care aduce cu sine elemente care nu sunt regasite pe modelele rivale premium. Cel mai important dintre acestea este reprezentat de trenul de propulsie full-hibrid, modelul japonez urmand sa fie disponibil in Europa, atunci cand va fi lansat in serie, atat in varianta clasica pe benzina, cat si in versiune hibrida. Conform comunicatului oficial al celor de la Lexus, viitorul model hibrid de serie va putea fi condus in doua moduri, hibrid si full-electric, japonezii fiind insa retinuti de la publicarea unor date cum sunt autonomia sau timpul maxim de rulare in regim 100% electric.

In ceea ce priveste dimensiunile modelului, acesta reafirma apartenenta sa la segmentul compact, cu 4300 mm in lungime, 1790 mm in latime, 1400 mm in inaltime si cu un ampatament de 2600 mm.

"Conceptul LF-Ch reafirma implicarea Lexus pe piata europeana, combinand dimensiunile compacte, un design creativ cu cinci usi, tehnologia hibrida si emisiile scazute pentru a satisface cele mai ridicate pretentii ale clientilor si pentru a se adresa unei noi generatii de clienti tineri", afirma Lexus in comunicatul oficial de presa.

via | Lexus

Comentarii (2)

  • frumos
    chiar frumoasa masina. E un design deosebit si agresiv. Imi place. Dar sa asteptam totusi varianta finala. Ca de obicei vor fi foarte multe diferente intre concept si varianta finala.
    2 0
  • Lexus...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru