OFICIAL: Mazda BT-50 a debutat la Sydney

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 14.10.2010
Designerii Mazda au reuşit să transforme o schiţă futuristă în realitate cu noul BT-50. Modelul împarte în continuare platforma cu Ford Ranger, alături de care a debutat la Salonul Auto de la Sydney, Australia.

Designerii Mazda au încercat să realizeze imposibilul cu noul BT-50. Echipa care a desenat acest model a încercat să realizeze un nou segment de nişă - Active Lifestyle Vehicle - pe care să îl exploateze doar ei. În mod incredibil, Mazda BT-50 încă împarte platforma cu Ford Ranger, dar asemănările dintre cele două modele sunt destul de puţine. Cele două pick-up-uri construite în Malaezia au debutat împreună la Salonul Auto de la Sydney, dar destinaţia lor în viaţă este total diferită.

Mazda vrea să ridice ştacheta calităţii în segmentul pick-up, încercând să ofere o alternativă viabilă la SUV-urile 4x4 şi chiar la modelele break. Deşi este un pick-up dezvoltate pentru cele mai dure condiţii, modelul BT-50 promite un nivel de confort similar cu cel oferit de un autoturism obişnuit, dar cu maximum de utilitate pentru orice i se pune în faţă. Atât materialele, cât şi elementele tehnologice care echipează acest model promit să îl transforme pe BT-50 în liderul clasei.

Cei de la Mazda nu au dezvăluit însă niciun detaliu tehnic despre noul lor model. Având în vedere faptul că este frate de platformă cu Ford Ranger, ne putem aştepta ca acest model să fie disponibil tot cu două motorizări diesel şi să beneficieze şi de noul reductor controlat electronic.

Vor exista în continuare versiuni de motorizare oferite doar cu tracţiune spate, cât şi versiuni oferite cu tracţiune integrală.

Via | Mazda

Comentarii (6)

  • ?
    ce bine seamana tu tata noul suv
    9 6
  • bravo mazda
    arata chiar super bine ....imagine buna
    8 9
  • BogdanD
    concurenta
    si iata cum L200 are acum un concurent direct care se poate mandri si cu un design reusit.
    7 2
  • design nepotrivit pentru un Pick-Up
    5 5
  • Arata putin cam "pumped up" si prea americanesc.
    Asta a fost si greseala Mistubishi cu noul L200.
    O masina care trebuie sa care lemne in padure prin noroi si bolovani nu va fi folosita de oamenii sanatosi la cap la plimbare prin oras.
    Eu nu sunt impotriva infrumusetarii masinilor din segmentul acesta - pickup utilitar 4x4 - dar toate au o limita :).
    4 1
  • @calin ai mare dreaptate
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru