Oficial: Noul Ferrari California

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 14.05.2008
Ferrari a publicat primele imagini oficiale cu noul model din gama sa: decapotabila hardtop California.

Esential

460 de cai putere are noul Ferrari California.

Ferrari a publicat astazi primele imagini oficiale cu noul model California. Oficialii Calutului Cabrat nu au dat nicio alta informatie despre noul model din gama sa.

Desi noul model Ferrari va fi lansat oficial abia la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie a acestui an, italienii au ales sa prezente trei fotografii cu mult-asteptatul model.

Se cunoaste deja ca Ferrari California este prima decapotabila hard top din gama Scuderiei, asa cum se cunoaste ca sub capota vom gasi un V8 de 4.3 litri si 460 de cai putere, cu injectie directa, conectat cu puntea spate prin intermediul unei cutii cu dublu-ambreiaj. puterea maxima este realizabila la 7.500 de rot/min, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h se efectueaza in 4 secunde.

De la prima vedere putem spune ca noul model Ferrari aduce cu modelul 250 GT California, din 1960, mai ales prin forma blocurilor optice si designul capotei.

De asemenea, nu trebuie ignorat faptul ca noul model prezinta elemente de design moderne, vizibile pe modelele 599 si F430.

Via | Autoblog  

Comentarii (15)

  • frumoasa
    arata foarte bine, chiar mai bine decat 599 gtb, parerea mea :)
    2 0
  • motorul este de 4.3 litri si 460 cai la 7500 rpm.. acceleratia de la 0-100 km/h se realizeaza in mai putin de 4 secunde..
    deci exista acele informatii pe care cica ferrari nu le-ar fi oferit, dar va era greu sa cautati si in alta parte.
    1 0
  • @Ion
    Am verificat sa stii!
    sunt datele furnizate de motorauthority- nu exista nimic oficial in acest sens- pana la o confirmare oficiala raman la varianta anuntata mai sus si vehiculata in nenumarate randuri
    1 0
  • @robertg
    serios? ai incercat si worldcarfans? daca nu, poti sa-l incerci acum..
    1 0
  • da
    intr-adevar ai avut dreptate- aceasta pare a fi motorizarea pregatita!

    in momentul in care a aparut aceasta stire pe Automarket - ea nu exista pe worldcarfans sau motorauthority - care au dispus de info suplimentare!

    in orice caz, multumesc de feedback
    1 0
  • noname00
    me like it
    Imi place cum arata, chiar daca tevile de esapament sunt asemanatoare cu cele de pe IS-F iar pozitia si forma (privit din spate) blocurilor optice spate se aseamana cu Alfa 8C, si chiar nu m-ar mira de loc daca ambele masini ar imparti acelas sasiu.
    1 1
  • ~!~TEXAN~!~
    1.2 86 de cai
    bai ce e pahoarca asta ? :)) are fata de calendar ortodox :))
    2 0
  • gogu infologu
    generatia mc'donalds
    "... Se cunoaste deja ca Ferrari California este prima decapotabila hard top din gama Scuderiei... " nenea gheorghe, de Ferrari 550 America nu ai auzit? Sau ala nu era hardtop?
    0 1
  • Melcooo
    Nu-mi place de loc.. Pare facuta pt americani; e mult prea umflata in spate si tobele sunt puse acolo cu prost gust(ca sa nu mai vorbim despre grila, faruri si capota). Adevarat ca are performante si e, totusi, Ferrari, dar sincer as prefera un 911 Turbo sau chiar un DBS in locul ei.
    0 0
  • Danutzky
    frumusica... dar...
    a dat marketingu si peste astia... nu vandusera destule in state probabil
    1 1
  • andrei
    bestial
    e marfa masina ... cand apare in showroomul din bucuresti? k sa stiu cand vin sa mi-o iau:D
    0 2
  • dau un pont, se vinde bine in Africa :D
    LOL Texan asta da jignire :D
    1 1
  • neamtzu90
    pentru gogu infologu
    masina de care cred ca vorbesti este 575 Superamerica si era Targa nu hardtop. cauta mai bine
    0 1
  • italienii au ales sa "prezente"...poate sa prezinte...se poate corecta
    0 1
  • e un pic americanizata
    Din pacate pt noi europenii , ferariul asta are influente americane , in special cele de pe coasta de vest a sua . E acceptabila ca design , insa daca as locui in sua de 10 ani cred ca mi-ar placea la nebunie , insa asa mi se pare acceptabila , bineinteles acceptabila la standardele ferarri mult peste alte marci , si la aceas nivel cu porche , lamborghini etc.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru