Omagiu pentru Colin McRae: 1000 de Subaru Impreza

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 07.07.2008
Comunitatea fanilor Subaru din Marea Britanie va organiza un mars pentru regretatul pilot Colin McRae.

Esential

1000 de exemplare Subaru Impreza sunt asteptate la parada inchinata marelui pilot scotian.

La aproape un an de la tragica disparie a pilotului scotian Colin McRae, fanii Subaru din Marea Britanie ii vor aduce un omagiu campionului mondial din 1995.

Comunitatea posesorilor de modele Subaru vor organiza un mars de la Lanark, orasul natal al marelului pilot, pana la Prodrive, cartiuerul general al ecipei de WRC Subaru. Evenimentul va avea loc in perioada 30-31 august si va consemna participarea unui numar de 1000 de exemplare Subaru Impreza.

Parada celor 1000 de Subaru Impreza va reprezenta un record absolut pentru marca nipona. Colin McRae este primul pilot britanic care a reusit sa castige titlul mondial in WRC, fiind in acelasi timp unul dintre cei mai mari piloti din istoria competitiei prin cele 25 de victorii de raliuri din cariera.

Regretatul pilot si-a pierdut viata intr-un accident de elicopter pe care il pilota, in data de 15 septembrie 2007.

Taguri: Impreza, Subaru

Comentarii (1)

  • Colin
    A fost o adevarata legenda, merita un asemena omagiu. Accidentul de elicopter i-a curmat prea rapid viata, pacat, era printre cei mai buni piloti, poate cel mai bun.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru