Opel Agila cu aer sportiv de la Irmscher

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 01.02.2008
Casa de tuning Irmscher a lansat un pachet de accesorii exterioare si interioare pentru micul Opel Agila.

Esential

16 inch este dimensiunea jantelor cu care Irmscher a echipat Opel Agila.

Casele de tuning cu traditie nu se prea inghesuie sa lanseze pachete de accesorii pentru modelele de clasa mica, insa de aceasta data germanii de la Irmscher se pare ca au facut o exceptie. Micul Opel Agila a primit "ingrijiri" de la tunerul cu o traditie de peste 40 de ani, care l-a ajutat sa capete un aer mult mai agresiv si un look care sa intoarca privirile trecatorilor.

La exterior, Agila se individualizeaza prin baza redesenata a spoilerului fata si spate, pragurile laterale, panourile de protectie de culoare gri si grila fata mult mai larga. Partea posterioara atrage atentia printr-un eleron amplasat pe acoperis si o teava de esapament de mari dimensiuni cu aspect cromat. Aspectul sportiv este completat de jantele de 16 inch din aliaj usor.

Interiorul nu a fost inca dezvaluit dar potrivit primelor informatii ar urma sa includa un pachet cu insertii din aluminiu si un nou set de scaune sport de tip scoica. Nemtii au umblat si la suspensiile modelului care se poate lauda acum cu un comportament mult mai bun pe sosea si o manevrabilitate excelenta.

Taguri: Agila, Irmscher, Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru