Opel Insignia ar putea avea o variantă coupe şi una cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.07.2010
Faceliftul pe care îl va suferi Insignia în anii următori va aduce pentru fanii modelului două noi variante de caroserie: un coupe botezat GTC şi un cabrio botezat Twin Top.

Succesul de care se bucură actualul Insignia i-ar putea determina pe cei de la Opel să lărgeascaă gama de derivate ale modelului de clasă medie. După varianta break, botezată Sports Tourer, publicul ar putea face cunoştinţă cu un coupe şi cu un cabrio, bazate pe Insignia.

O variantă de caroserie cu trei uşi este destul de aproape, germanii intenţionând să o prezinte publicului odată cu faceliftul programat pentru jumătatea carierei. Un Insignia Cooupe ar fi binevenit chiar şi în interiorul gamei OPC, unde cei 325 de cai putere ai actualului sedan ar putea fi completaţi de un look ceva mai sportiv. În plus, o nouă variantă ar fi bine primită şi de publicul de peste Ocean, unde Insignia se vinde actualmente ca Buick Regal.

Deşi mulţi sunt de părere că un Insignia Coupe va renaşte titulatura Calibra, oficialii Opel par mai degrabă mulţumiţi cu abrevierea GTC, regăsită şi pe Astra.

În ceea ce priveşte varianta decapotabilă a lui Insignia, surse neoficiale vorbesc despre un acoperiş metalic retractabil, deşi o soluţie mai puţin costisitoare ar fi utilizarea unui acoperiş din pânză.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • ...si un calibra?...sau acest coupe va fi considerat...un fel de predecesor....pt. calibra?
    6 0
  • si una zburatoare nu o sa aibe, tot BMW_u e nr 1.
    sunt cocalar si ador BMW-u.
    3 14
  • ...pardon ...succesor...
    4 1
  • Opel este din nou in pericol de FALIMENT !
    Se pare ca GM dupa ce a fost refuzat de guvernul german in cererea de a primi ajutor financiar pentru Opel, este decis sa inchida marca germana daca nu apare intre timp un cumparator ( http://www.thetruthaboutcars.com/does-opel-have-only-six-to-nine-months-to-live/ ) . In ultimele luni, vanzarile Opel in Germania s-au prabusit, Opel cazand pe locul 4 la vanzari dupa VW, BMW si Mercedes . In urma cu cateva luni aparuse in presa germana o stire cum ca Daimler AG ar fi interesat de Opel, dar dupa acordul cu Renault-Nissan este greu de crezut ca Daimler AG ar mai fi interesat de Opel .
    1 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru