Opel lanseaza Corsa Limited Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.04.2008
Opel celebreaza producerea a 10 milioane de unitati Corsa prin lansarea unei editii speciale a hatchback-ului.

Esential

90 de cai putere dezvolta cel mai puternic motor regasit pe Corsa Limited Edition.
16.000 de euro este pretul de pornire pentru un Corsa Limited Edition.
1000 de exemplare Corsa Limited Edition va produce Opel.

Pentru a celebra producerea a 10 milioane de exemplare Corsa, Opel a lansat in cadrul Salonului Auto de la Leipzig o editie limitata a hatchback-ului popular.

Corsa Limited Edition este propulsat de doua motoare Ecotec de 1.2 si 1.4 litri care dezvolta 80 respectiv 90 de cai putere. Suspensia a fost si ea revizuita, oferind acum un comportament mai sportiv si o mai buna stabilitate in viraje.

La exterior editia speciala se individualizeaza prin vopseaua de culoare alb Casablanca, jantele de 17 inch, etrierele de culoare rosie, acoperisul negru contrastant si blocurile optice fata pe fundal inchis. La interior pasagerii se vor bucura de o dotare standard bogata, care include printre altele climatizare automata, Mp3 player si o conexiune auxiliara.

Editia limitata Corsa a fost gandita de 120 de practicanti pentru a avea o cat mai buna priza la publicul tanar. Corsa Limited Edition va fi produsa in doar 1000 de exemplare, pretul de pornire fiind fixat la 16.000 de euro.

via | AutoBlog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru