Opel lanseaza un teaser cu noul Astra

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 12.09.2008
Opel a lansat o fotografie cu noul model Astra, acoperit ingenios cu o prelata.

Esential

2009 este anul in care va aparea noul Opel Astra

Oficialii Opel au prezentat doua fotografii cu noul Astra. Imaginile surprind LED-urile de pozitie, o noutate absoluta in gama Astra, stralucind prin prelata.

Bazat pe noua platforma Delta a grupului GM, noul hatchback compact va fi inspirat din recent lansatul Insignia, deoarece Opel vrea ca modelul Astra sa ridice standarde noi in clasa sa.

"Opel Insignia aduce o noua interpretare a segmentului mediu. Designul sau dinamic si tehnologia inovatoare - din care majoritatea erau rezervate modelelor din segementul superior - va fi imprimat si pe noul Astra, care va continua rolul de pionierat al fratelui mai mare, Insignia. Pe scurt, noul Astra va purta spiritul Insignia in clasa compacta", declara Alain Visser, seful departamentului Marketing al GM Europa.

Oficialii Opel au anuntat ca sasiul noului Astra va primi motoare pe masura, care ofera cuplu motor mare inca de la turatii joase, dar si un consum moderat de carburant. Vor exista gadget-uri precum sistemul de camere Opel Eye, care recunoaste semnele de circulatie si avertizeaza soferul, sistemul de faruri adaptive urmand sa fie preluat direct de pe Insignia.

Dupa lansarea europeana a noului Astra cu 5 usi, Opel va dezvolta sportivul GTC, care va fi prezentat la salonul auto de la Geneva in martie 2010.

Imaginea noii generatii Opel Astra este surprinsa pret de cateva secunde si intr-un scurt filmulet care urmareste istoria modelului compact. Noul Opel Astra va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt din Septembrie 2009.

Via| WorldCarFans

Taguri: Astra, Frankfurt, Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru