Opel pregateste un model electric de clasa mini

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.05.2009
Opel ar putea crea un model electric bazat pe conceptul Trixx, prezentat in 2004. Noul model va folosi tehnologia prezentata pe conceptul Opel Ampera.

In ciuda problemelor financiare intampinate de compania germana Opel, acestia ar putea crea un model electric de clasa mini. Noul model va folosi tehnologia prezentata pe Opel Ampera si ar putea sa aiba un aspect similar cu al conceptului Trixx, dezvaluit in anul 2004. Noul model ar putea fi lansat in preajma anului 2012.

Opel Trixx va fi un model alimentat doar cu electricitate si va avea o autonomie de 150 kilometri, ceea ce nu va pune probleme avand in vedere destinatia acestuia. Din pacate pentru Opel, pretul unui asemenea model ar putea depasi 12.000 dolari, din cauza bateriilor pe care le foloseste.

Via | MotorAuthority

Comentarii (3)

  • Opel
    ar fi bn
    1 1
  • electriicatu'
    usile alea ma dau pe spate. O masina electrica trebuie sa fie simplitatea intruchipata sa contina tehnologii verificate si tehnici normale. Dar cand vad usile alea SF-iste si ogrlinzile rabatate (presupun ca se rabateaza odata cu miscarea usilor).....
    2 0
  • sdfsd
    Super tare. Pacat ca apare abia in 2012.

    @electriicatu'
    In poze este conceptul Trixx, de aceea are acele usi. Scopul unui concept este, printre altele, sa impresioneze. Acele usi mai mult ca sigur nu se vor regasi pe varianta de productie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru