Opel retrage din circulatie 872 de masini uzate

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 20.03.2008
Opel contribuie la innoirea parcului national auto prin desfasurarea campaniei "EcoFLEX Astra Classic".

Esential

872 de vehicule uzate a retras Opel prin campania EcoFLEX Astra Classic.

Campania „EcoFLEX Astra Classic” a inceput pe 1 Octombrie 2007 si pana la jumatatea lui martie 2008 a reusit sa caseze si sa retraga din circulatie 872 de autoturime uzate.

Aceasta campanie este independenta de programul „Prima de casare”, desfasurata de statul roman, Campania „EcoFLEX Astra Classic” fiind organizata si finantata 100% de General Motors.

Campania ar fi trebuit sa se incheie pe 31 decembrie 2007, insa datorita succesului inregistrat, in luna ianuarie, General Motors a decis sa o prelungeasca pana la 31 Martie 2008.

Aceasta campanie presupune ca modelul Opel Astra Classic poate fi achizitionat cu un discount suplimentar de 850 EURO (din pretul recomandat) fata de oferta initiala, daca persoana fizica sau juridica dovedeste ca a predat spre distrugere autovehicolul uzat, aflat in proprietate, unui agent autorizat sa preia astfel de masini, dupa care l-a radiat din circulatie.

Comentarii (2)

  • cozappz
    Respect
    Daca si altii (DACIA??) ar face la fel, n-am mai avea toate hârburile pe şosele.
    0 0
  • dadada
    Americanii invata repede ! Bravao lor ! Nu-i simpatizez , insa anumite calitati trebuie respectate la constructorul american.......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru